Α. Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.: «Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο»… «Έχει κατακρεουργηθεί το τεκμήριο της αθωώτητας του»

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.  Σε ανακοίνωση που διένειμε το δικηγορικό του γραφείο, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κύριος Αλέξιος Κούγιας απεδέχθη την εντολή του κορυφαίου σκηνοθέτου και ηθοποιού και μέχρι προ ολίγου διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη».

Λίγο νωρίτερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τόνισε ότι για την ώρα πιστεύει στην αθωότητα του Δημήτρη Λιγνάδη. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως εάν είναι διαφορετικά τα πράγματα, τότε θ’ αρνηθεί την εντολή, καθώς δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ στην καριέρα του τοκογλύφο και παιδόφιλο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαι συνυπεραπιστής με τον κ. Γεωργουλέα. Με επέλεξε ο κ. Λιγνάδης. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της δικογραφίας. Θα λάβω αντίγραφο της δικογραφίας αύριο το πρωί και θα ζητήσω περαιτέρω προθεσμία»… «Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο. Έχω κατηγορηθεί ως ρατσιστής πολλές φορές για θέματα που αφορούν παιδοφιλικές, ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλα πολύ σοβαρά θέματα που έρχονται κόντρα στις προσωπικές μου αξίες. Θα πάρω τη δικογραφία κι αν αυτά που διαβάσω κι αξιολογήσω με την εμπειρία των 46 ετών ότι είναι κόντρα στις ηθικές μου αξίες, τότε θ’ αρνηθώ την εντολή. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον άνθρωπο αυτόν».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις