ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για μόνιμο προσωπικό

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για νέα προκήρυξη που αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 16 υπάλληλοι στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) με το διαγωνισμό 1Ε/2021.Οι προσλήψεις αφορούν στους παρακάτω κλάδους: Μηχανικών Νομικών Οικονομολόγων Πληροφορικής Στατιστικολόγων Χημικών Βιολόγων Γεωτεχνικών Περιβαλλοντολόγων. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Ε/2021
 

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Ε/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 3/4-2-20121 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.                   

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης και επισυναπτόμενων δικαιολογητικών που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις