Η έλευση της παγωνιάς δεν ήταν έκτακτη είδηση, επί της οποίας υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία για την ανετοιμότητα λειτουργίας των σχολικών μονάδων

Λόγω διαρροής στο σύστημα θέρμανσης παρέμεινε σήμερα κλειστό το 1ο και το 2ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς.

Για το θέμα μίλησε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Όλγα Βασιλειάδου. Καμία πληροφόρηση από τον Δήμο Καστοριάς για το θέμα ή για την αποκατάσταση της βλάβης.

Την αδυναμία της να διαχειριστεί  την πρόσφατη  κακοκαιρία και τις συνέπειες της έδειξε η Δημοτική Αρχή παρά το γεγονός ότι από την αρχή της περασμένης εβδομάδας όλοι γνωρίζαμε ότι θα πλήξει την περιοχή μας και είχαν ήδη γίνει συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας Δήμος που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, να συντονιστεί, να ελέγξει γνωστά θέματα και να ταλαιπωρεί τους δημότες και ιδιαίτερα τους μαθητές σε μια κατάσταση η οποία είχε προαναγγελθεί και σε μια κακοκαιρία που όλοι περιμέναμε.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν δεν φταίει ο κακός μας ο καιρός αλλά ο κακός συντονισμός. Κρίμα….

…και τελικά τι θα γίνει;; Θα πάνε ή δεν θα πάνε αύριο οι μαθητές στο σχολείο τους...

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις