Αυξήσεις των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στον δήμο Καστοριάς εν μέσω πανδημίας και γενικού λουκέτου

Και ενώ σε όλη σχεδόν την Ελλάδα οι δήμοι προχώρησαν στο πάγωμα των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος, σε απαλλαγές τελών για όσους πλήττονται από την υγειονομική κρίση αλλά και σε πρόσθετες διευκολύνσεις προς τους ανθρώπους της αγοράς για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τις επιχειρήσεις, η οικονομική επιτροπή του δήμου Καστοριάς εισηγείται αυξήσεις.

Αφορμή και δικαιολογία αποτελεί η ασυζητητί αποδοχή της απόφασης του προϊσταμένου της κτηματικής υπηρεσίας Καστοριάς. Έκπληξη αποτελεί και η ομοφωνία της απόφασης πράγμα που επιβεβαιώνει τις απόψεις των δημοτών ότι : ((ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ…)) με όποια ερμηνεία μπορεί να έχει αυτή η έκφραση..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την απόφαση έτους 2021 της οικονομικής επιτροπής από την οποία απουσιάζουν βέβαια αυτοί που έπρεπε, και αυτοί που δεν έπρεπε και κατάλαβαν καλύτερα το θέμα…

Να σημειώσουμε δε ότι πέρυσι και ενώ δεν υπήρχε το πρόβλημα του εγκλεισμού και των περιοριστικών μέτρων η απόφαση προέβλεπε μειωμένα τέλη ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΟΥΣ 2020 ΤΟΥ ΔΣ

Επιβαρύνονται κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις που έχουν σηκώσει όλο το βαρός της οικονομικής κρίσης και των lockdown διαρκείας. Τους έκλεισε προσωρινά ο κορωνοϊός, τους κλείνει μόνιμα η οικονομική δυσπραγία και οι αποφάσεις των αιρετών του δήμου Καστοριάς!

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις