Όσοι στοχοποιήσανε άγρια την Αστυνομία δεν είναι απλώς συνυπεύθυνοι, είναι συνένοχοι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται σοβαρά επεισόδια με ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις στην Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής.

Στο βίντεο, υπάρχουν ενάερια πλάνα από τα επεισόδια από drone της ΕΛ.ΑΣ

Ηθικοί αυτουργοί γι’ αυτές τις εικόνες κόμματα, πολιτικοί φορείς, ανώνυμοι και επώνυμοι σχολιαστές του διαδικτύου και όσοι δημοσιογράφοι στήσανε λαϊκά δικαστήρια για την “αστυνομική βία”. Σήμερα βέβαια κάνουν τους έκπληκτους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικού φρουρού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αστυνομικός συμμετείχε σε ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ που κινούνταν στην περιοχή, όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60-70 άτομα, στη συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Νικολάου Πλαστήρα, τα οποία κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μοτοσικλέτα και να τον τραυματίσουν. 
Ένας κύριος κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια και που θέλησε να σταθεί στο πλευρό διαδηλωτών, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και έγινε αποδέκτης έντονης φραστικής επίθεσης. Ομάδα διαδηλωτών άρπαξε την εικόνα την έσπασε, την κατέστρεψε ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: Στον διάολο η οικογένεια στον διάολο και οι γονείς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. ΝΕΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ !!

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις