«Απολογούμασταν γονατιστοί στο απλυταριό» Ακούστε όλη την συνέντευξη του Αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ

Σάλος από τη δήλωση αντιπροέδρου αστυνομικών: Για 3 γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί στο απλυταριό. Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό TRT Radio της Λάρισας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό TRT Radio της Λάρισας, υπεραμύνθηκε της αστυνομικής βίας απέναντι στα « αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού» όπως είπε. Ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το ίδιο το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού «οργανωμένο».

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας» και πρόσθεσε πως «για τρεις γκλοπιες απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό», ενώ έκανε λόγο για «αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού».

Συμπλήρωσε: «Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Ηθικοί αυτουργοί είναι η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται.»

Για να ακούστε τη συνέντευξη ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις