Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ και Υ Π Ο Κ Λ Ι ΣΗ σε αυτούς τους Γ Ο Ν Ε Ι Σ !!

Αυτή τη γέφυρα, την έφτιαξε ο πατέρας του Σόλωνα Καρυδάκη, ο οποίος σε ηλικία 15 χρονών, το 2009 σκοτώθηκε από διερχόμενο οδηγό σε εκείνο το σημείο, στα σύνορα Ψυχικού με Φιλοθέη και τον εγκατέλειψε.

Όταν βρήκαν τον οδηγό και τον δίκασαν, τη χρηματική αποζημίωση που έλαβαν οι γονείς του, για το χαμό του παιδιού τους, τη χρησιμοποίησαν για την κατασκευή αυτής της γέφυρας. Αυτή η γέφυρα, σε αυτό το σημείο σώζει άλλα παιδιά καθημερινά και το ασανσέρ της βοηθάει επίσης άτομα με κινητικά προβλήματα να διασχίζουν με ασφάλεια το δρόμο σε εκείνο το σημείο.

Κάποιοι τη βανδαλίζουν και σπάνε το ασανσέρ με την πρώτη ευκαιρία και αφαίρουν και την ταμπέλα που λέει ότι η γέφυρα έχει φτιαχτεί στη μνήμη του 15χρονου! Το έχουν κάνει επανειλημμένα. Και ο πατέρας κάθε φορά την επισκευάζει. Όταν κάποιος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ακόμα και μέσα από το απόλυτο πόνο της απώλειας του παιδιού βρίσκει την δύναμη Α) να σώσει ζωές μέσω της δωρεάς των οργάνων του παιδιού του και Β) να κάνει μόνος του αυτό που έπρεπε να κάνει η Πολιτεία..

Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ και Υ Π Ο Κ Λ Ι ΣΗ σε αυτούς τους Γ Ο Ν Ε Ι Σ !!!!

ΠΗΓΗ: Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις