Ο Ερντογάν εθνικός ευεργέτης της Ελλάδας

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας, απόγονος του εξισλαμισμένου Μεμή Μπατάκογλου από την Ριζούντα του Πόντου, όπως είναι γνωστό από τα οθωμανικά φορολογικά αρχεία, υποσυνειδήτως προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στο Έθνος που πρόδωσε ο προπάππους του, όταν μαζί με τα όπλα του και την …πόσθη του, παρέδωσε και την ελληνική του συνείδηση. Ο ίδιος ο Ερντογάν σε συνέντευξη του έχει αφηγηθεί διάλογο με τον πατέρα του με παραδοχή για την καταγωγή του, πως κατάγεται από την “γενιά του εξαποδώ”, τους Έλληνες. 

Πολιτικά έχει ελάχιστη σημασία, ιστορικά είναι άλλη μια ψηφίδα στην επίγνωση πως μεγάλο μέρος των ελληνικών πληθυσμών της σημερινής Τουρκίας, όσοι γλύτωσαν την σφαγή και δεν διέφυγαν την προσφυγιά, σε διάφορα στάδια της οθωμανικής κατάκτησης και κατοχής εξισλαμίστηκαν. Άλλοι βιαίως και άλλοι διότι υπό το δέλεαρ των προνομίων οι τοπικές γαιοκτημονικές ελίτ αλλαξοπίστησαν, συμπαρασύροντας τους κολλήγους τους, μεταπηδώντας έτσι σε μια στιγμή από την τάξη των σκλάβων στην τάξη των κυριάρχων.

Ο αείμνηστος Σπύρος Βρυώνης, στο μνημειώδες έργο του “Η παρακμή του μεσαιωνικού Ελληνισμού στην Μικρά Ασία και η διαδικασία εξισλαμισμού” θα σας τα εξηγήσει καλύτερα και θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την Τουρκία και την Ιστορία της κοιτίδας των Γενοκτονιών, διότι οι ΗΠΑ οικοδομήθηκαν πάνω στην μετανάστευση και στην ενιαία άνωθεν ταυτότητα, η Τουρκία όμως οικοδομήθηκε πάνω στο αίμα αθώων, στην Γενοκτονία και την γραφειοκρατικώς οργανωμένη λεηλασία. Μια άλλη σημασία που έχει η επίγνωση της καταγωγής του από εξωμότες, είναι για να κατανοήσουμε την ένταση του μίσους και της επιθετικότητας του απέναντι μας. Διότι ως απόγονος της “γενιάς του εξαποδώ” το βιώνει ως στίγμα και αισθάνεται την ανάγκη να αποδεικνύει κάθε στιγμή τον τουρκισμό του, την πίστη του στην θρησκεία – πολιτική θεωρία που επέλεξε ιδιοτελώς ο προδότης προπάππους του. Φανταστείτε έναν φανατικό αξιωματικό των SS που να γνώριζε πως είχε εβραϊκή καταγωγή. Αυτή άλλωστε η φήμη υπήρχε για τον Ράϊνχαρτ Χάϋντριχ, τον διαβόητο υπαρχηγό των SS, Αρχηγό της Gestapo, Γκαουλάϊτερ της Βοημίας (Τσεχίας) και πλέον απηνή διώκτη του Εβραϊκού Έθνους, αφού ήταν και ο κύριος εισηγητής στην Διάσκεψη της Βανζέε, όπου αποφασίστηκε η Τελική Λύση, το Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Ευρώπης.


Αυτή του όμως η επιθετικότητα και το μίσος του Ερντογάν, ουδείς φανατικότερος του εξωμότη ή του …δισέγγονου του, αποτελεί ευεργεσία για μας, το Έθνος της φυλετικής καταγωγής του. Επί δεκαετίες οι Απόστολοι του Μαρασμού, στην πλειοψηφία τους χρήσιμοι ηλίθιοι του τουρκικού επεκτατισμού, που μπερδεύοουν τον διεθνισμό με την αυτοχειρία και την προδοσία ή ενσυνείδητοι τυφεκιοφόροι του εχθρού, Πέμπτη Φάλαγγα, μας κανοναρχούσαν πως “φταίμε κι εμείς” και οι πιο προχωρημένοι πως “φταίμε μόνο εμείς, διότι η μεγάλη Τουρκία αφυκτιά στα στενά γεωγραφικά σύνορα, χωρικά ύδατα, εναέριο χώρο και υφαλοκρηπίδα που της επιβάλλει η μικρή Ελλάδα και πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις”.

Διαβάστε τους διαβόητους αναλυτές του γνωστού δυσώνυμου Ινστιτούτου, που επέλεξε ο Πρωθυπουργός να τον συμβουλεύει, και θα πάρετε μια γερή γεύση αυτοκτονικού ενδοτισμού με περιχύματα επιστημοσύνης από τα παζάρια. Αριστεροί διεθνιστές και κρατικοδίαιτοι ψευτοφιλελεύθεροι με βρώμικο μάτι σε κάθε αντίλογο ορθού πατριωτικού λόγου απαντούσαν με ύβρεις και συκοφαντίες. Εκτός από τα πρόθυμα γιουσουφάκια του διεθνισμού και της κουστουμαρισμένης ενδοτικότητα, όλοι, μα όλοι, από δεξιά ως αριστερά, που χτυπάμε την καμπάνα του κινδύνου, που δείχνουμε με ακλόνητα επιχειρήματα την παταγώδη αποτυχία της θεωρίας και πράξης του κατευνασμού, πως αυτό το λυσσασμένο θηρίο δεν εξημερώνεται ταΐζοντας το ελληνικά συμφέροντα, μόνο του ανοίγει η όρεξη, είμαστε όλοι “υπερπατριώτες”, “πολεμοκάπηλοι”, “φασίστες” κλπ.


Η ομοιότητα των επιχειρημάτων τους με όσους αποτελούσαν – τί σύμπτωση, έτσι αυτοαποκαλούντο και τότε! – το λεγόμενο “Μέτωπο λογικής” λίγο πριν την επίθεση των Ιταλών το 1940 και ευαγγελίζονταν την υποταγή και την συνεργασία με τον Άξονα, δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής μας.


Χρόνια λοιπόν έπρεπε να απαντούμε στην χυδαία λάσπη των οπαδών του ενδοτισμού και της ήσσονος προσπαθείας. Ώσπου ήρθε ο Έβρος, η χυδαία, οργανωμένη από το τουρκικό κράτος και βίαιη απόπειρα παραβίαση των συνόρων μας από ορδές παρανόμων τους οποίους Τούρκοι τζιανταρμάδες και ΜΙΤατζήδες τους έφραν με λεωφορεία και τους καθοδηγούσαν στις απόπειρες διάσπασης της γραμμής των συνόρων μας. Ο ίδιος ο Ερντογάν και υπουργοί του με εμπρηστικές δηλώσεις επαίροντο γι’ αυτό που έκαναν, μας απειλούσαν πως θα στείλουν και άλλους. Μπροστά στα φώτα ομολογούσαν απειλητικά αυτό που εμείς λέγαμε χρόνια: πως η λαθρομετανάστευση είναι σχέδιο εισβολής οργανωμένο από την Τουρκία με στόχο τον εποικισμό και την αποστασθεροποίηση της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης. 92% συγκέντρωσε η σκληρή αλλά αναγαία πολιτική απώθησης των επίδοξων εισβολέων, που η Τουρκία φέρνει χωρίς βίζα με πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια χωρίς επιστροφή από Ασία και Αφρική και ύστερα τους οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα και τις ακτές, για να τους αναλάβουν οι λαθροδιακινητές, με αμοιβή ανά κεφάλι. Αυτό, παράλληλα με την υποστήριξη από την Άγκυρα των ισλαμιστών τρομοκρατών, την τυχοδιωκτική στρατιωτική δράση της Τουρκίας στο Αρτσάχ, στην Συρία, στην Λιβύη, τις απειλές εξόντωσης προς το …Ισραήλ, τις ιταμές προκλήσεις προς την Γαλλία και το κρεσέντο απειλών επί του πεδίου στο Αιγαίο και στην Κύπρο, οι ψευδαισθήσεις και η δόλια προπαγάνδα των αντηχείων της Άγκυρας στην Αθήνα, κείτονται ως τυμπανιαία πτώματα. Μπορούμε ευλόγως να κογιονάρουμε τους πουρκουάδες που δουλεύουν μόνο με όπισθεν ώσπου να παγώσει η κόλαση.


Ένα κεράκι λοιπόν να ανάβουμε κάθε μέρα για υγεία και μακροημέρευση του απογόνου εξωμότη Πόντιου, που κυβερνά την Τουρκία, που και τους ελληνόφωνους πουρκουάδες ρεζιλεύει, ξεβρακώνοντας τα φαιδρά αλλά επικίνδυνα επιχειρήματα τους αλλά και σπρώχνει τόσους ισχυρούς συμμάχους στα θερμά νερά των ελληνικών συμφερόντων, Γάλλους, Ισραηλινούς, Αιγύπτιους, ΗΑΕ, ΗΠΑ.

πηγη

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις