Γιώργος Πετκανάς: “Καλή αντάμωση στα γουναράδικα” σύντροφοι… για την “ΜΑΚΕΔΝΟΣ”

Με αφορμή το λιβανιστήριο λογίδριο του βουλευτή ΝΔ Καστοριάς προς τον δήμαρχο ομοίως, ότι δήθεν πρόκειται για τη μέγιστη επιτυχία το αποτέλεσμα δημοπρασίας 4.4.2021 σε ιδιώτη, του λατομείου της Μακεδνός ΑΕ (δημοτικής εταιρείας) που στερείται σήμερα άδειας λειτουργίας, όπου ο τελευταίος πρότεινε και επέτρεψε -εάν όχι ξεπούλησε και απεμπόλησε- προσφέροντας δημοτικά και κοινωνικά συμφέροντα, ας έχουν υπόψη αμφότεροι ότι στην περιοχή Κρεπενής κατοικούμε 180 οικογένειες.

Οι ίδιοι όμως, μπρος στην κομματική υποταγή και καθήκον, προφανώς δεν υπολόγισαν ή ακόμη δεν σεβάστηκαν την ποιότητα ζωής των περιοίκων, συνεχίζοντας την καταστροφή του τοπίου και του τόπου με ανεξέλεγκτες συνέπειες, που τυχόν μελλοντικά προκύψουν.

Δεν εξαιρούνται και οι έταιροι συμμέτοχοι κυβερνητικοί φίλοι τους, συγκεκριμένα η διευθύντρια του γραφείου πρωθυπουργού στην βόρεια Ελλάδα και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Ως κάτοικοι της περιοχής ΔΕ Μακεδνών, θα αντιδράσουμε στις εγκληματικές πολιτικές αποφάσεις, στις περιβαλλοντικές καταστροφικές πράξεις, ακόμη και στην σιωπή εμπλεκόμενων αρμοδίων.

Κάτοικοι της Κρεπενής τακτικά δεντροφυτεύουμε, διατηρώντας ζωντανό το περιβάλλον (φωτογραφίες σχετικά) ενώ άλλοι επιλέγετε την καταστροφή. Να είστε βέβαιοι ότι θα μας βρείτε μπροστά σας.

“Καλή αντάμωση στα γουναράδικα” σύντροφοι…

το λατομείο “ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ”
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
κάτοικοι της περιοχής “Ιστακος” προχωρούν στην δενδροφύτευση και ανάπλαση του χώρου γύρω από το λατομείο “ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ”
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και φύση
το αποτέλεσμα συνεχών παρεμβάσεων με δενδροφυτεύσεις, των κατοίκων της περιοχής “Ιστακος” Μαυροχωρίου αποδίδει.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Γιώργος Πετκανάς: “Καλή αντάμωση στα γουναράδικα” σύντροφοι… για την “ΜΑΚΕΔΝΟΣ””

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα