ΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!! — Η ΕΕ εξασφάλισε 55.000 δόσεις της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων Regeneron του Καστοριανού Τζορτζ Γιανκόπουλου

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Διαβάστε την πολύ σοβαρή είδηση αναφορικά με τις 55.000 δόσεις φαρμάκου κατά του κορονοϊού, που εξασφάλισε η ΕΕ από τη Regeneron του ομογενή καστοριανού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Γιανκόπουλου. Εδώ στο oladeka.com έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνουμε την αποκλειστική επιμονή κυβερνήσεων και ΜΜΕ στα εμβόλια. Αναγκαία, καλά και σωτήρια τα εμβόλια αλλά πείτε και κάτι για τα φάρμακα!

Επίσης έχουμε επισημάνει με κείμενα αλλά και με προσωπικές συζητήσεις στους τοπικούς ιθύνοντες ότι θα ήταν καλό να έρθουν σε επικοινωνία με τον πολύ σπουδαίο ομογενή και να του ζητήσουν κάποιες δόσεις από το θαυματουργό του φάρμακο που έσωσε Τραμπ, Ιερώνυμο και άλλους, για να χρησιμοποιηθούν για δύσκολες και κρίσιμες περιπτώσεις ανθρώπων της ιδιαίτερης του πατρίδας του, που τόσο έχει υμνήσει σε διάφορες συνεντεύξεις του. Ο Σύλλογος Ομογενών Ομόνοια το σκέφτηκε ποτέ; Οι τρεις δήμαρχοι δεν μπορούν να φανταστούν μια τέτοια προσέγγιση (που θα πρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, έστω για μία τιμητική διάκριση και επιβράβευση στο πρόσωπο του σπουδαίου ομογενή μας); Και εν πάσει περιπτώσει μια τέτοια κίνηση, όλοι οι επαΐοντες του τόπου θα πρεπε να την είχαν ήδη θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα στις εποχές που ζούμε.

Κύριοι και Κυρίες, εσείς που έχετε κάποιο ρόλο στα «πράγματα» της Καστοριάς: ΨΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΠΟΥΛΟ! ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ! ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφάλισε περίπου 55.000 δόσεις μιας εν δυνάμει θεραπείας κατά της Covid-19 βασισμένης σε ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων που έχουν αναπτύξει η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Regeneron και η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche, δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΕ.

Η συμφωνία είναι το πρώτο συμβόλαιο που συνάπτει η ΕΕ γι’ αυτό το είδος φαρμάκου.

Μετά τις δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά της Covid-19 που έχει κατοχυρώσει, η ΕΕ προσπαθεί τώρα να οικοδομήσει ένα χαρτοφυλάκιο με φάρμακα που μπορεί να είναι αποτελεσματικά κατά της νόσου, με στόχο να έχει προσδιορίσει μέχρι το τέλος του μήνα 10 υποσχόμενες θεραπείες.

Η συμφωνία με τη Roche επιτεύχθηκε τον Απρίλιο, δήλωσε η εταιρεία στο Ρόιτερς, όμως οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σήμερα ότι η ΕΕ έχει εξασφαλίσει περίπου 55.000 δόσεις της μονοδοσικής θεραπείας.

Η Roche αρνήθηκε να σχολιάσει τον αριθμό των δόσεων, όμως δήλωσε πως το συμβόλαιο καλύπτει 37 ευρωπαϊκές χώρες, περιλαμβανομένης της Βρετανίας και χωρών που δεν είναι μέλη της ΕΕ.

Τα μέρη αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την τιμή.

Η θεραπεία αυτή είναι η πρώτη βασισμένη σε μονοκλωνικά αντισώματα που εξασφαλίζεται από την ΕΕ.

Το μόνο άλλο φάρμακο κατά της Covid που έχει αγοράσει η ΕΕ είναι η ρεμδεσιβίρη της Gilead, ένα αντιιικό φάρμακο.

Οι ευρωπαϊκές χώρες θα αγοράζουν το φάρμακο των Roche-Regeneron, το οποίο αποτελείται από τα μονοκλωνικά αντισώματα casirivimab και imdevimab μόνον αφού αυτό εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ή από εθνικές ρυθμιστικές αρχές για τα φάρμακα.

“Η αδειοδότηση της ΕΕ αναμένεται ανάμεσα στον Αύγουστο και τον Οκτώβριο 2021”, αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΕ, που επικαλείται τις εκτιμήσεις της Roche.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ-πατήστε στην εικόνα

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις