Βρέθηκαν αυτοί που… έκλεψαν το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

Ο Δήμος «σήκωσε» το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη – Δεν ήταν κλοπή

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο από την Αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε αναλυτικά για τη διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί από τον Δήμο μέχρι την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, δίνοντας τέλος στο μυστήριο που δημιουργήθηκε χτες.

  • Εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες στο σημείο που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, στις 18/12/20, καθώς ήταν πολύ καιρό στο ίδιο σημείο.
  • Στις 18/3/21, έγινε καταγραφή και μπήκε αυτοκόλλητο για την απομάκρυνση του από τον ιδιοκτήτη, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  • Την 1/4/2021 έγινε αποστολή των στοιχείων στο ΚΕΠΥΟ, στην ασφαλιστική εταιρεία και στο Υπουργείο Μεταφορών.
  • Στις 21/5/2021, έγινε επιστροφή των στοιχείων στον δήμο από το Υπουργείο Μεταφορών.
  • 21-5-2021, εστάλη επιστολή στον κ. Φλαμπουράρη στην διεύθυνση του στα Εξάρχεια, για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πήρε ο γερανός χτες το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε δώσει δημοσιότητα στο θέμα, αλλά απλώς ανέφερε το γεγονός προκειμένου να διερευνηθεί τι έχει γίνει, ενώ επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε λάβει τις σχετικές ενημερώσεις. Λόγω της ιδιότητάς του, πάντως, το θέμα διέρρευσε μετά την αναφορά στο αστυνομικό τμήμα δημιουργήθηκε θόρυβος, καθώς η αρχική εντύπωση ήταν ότι επρόκειτο για κλοπή.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις