Άνοιξε η πλατφόρμα για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ

Δικαιούχοι του φετινού προγράμματος είναι όσοι το 2020 είτε δούλεψαν για 50 ημέρες ή παραπάνω, είτε έλαβαν επίδομα ανεργίας ή ειδική παροχή προστασίας μητρότητας από τον ΟΑΕΔ για τουλάχιστον 50 ημέρες. Μοναδική εξαίρεση είναι όσοι πήραν πέρυσι κουπόνι κοινωνικού τουρισμού –και το οποίο μπορούν ακόμα να εξαργυρώσουν, ως τις 31 Ιουλίου 2021.

Στις παροχές του κοινωνικού τουρισμού φέτος περιλαμβάνονται 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε όλη την Ελλάδα, ή 10 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω και νομό Έβρου, συν 66% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν διαθεσιμότητας, από 1η Αυγούστου 2021 έως 31 Ιουλίου 2022.

Για να κάνεις αίτηση, κάνεις κλικ εδώ και μετά login είτε με τους κωδικούς του ΟΑΕΔ, αν έχεις, είτε με αυτούς του Taxisnet.

  Πρέπει να έχετε διαθέσιμους αριθμούς ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, ΑΦΜ, ταυτότητας κλπ) πατάτε απλώς υποβολή και περιμένετε. Αρχές του Ιουλίου, ο ΟΑΕΔ θα δημοσιεύσει τις λίστες με τους δικαιούχους του φετινού προγράμματος. Τα voucher που θα δοθούν φέτος είναι 300.000 και αν οι αιτήσεις ξεπεράσουν τον αριθμό αυτό –πράγμα σχεδόν βέβαιο– θα γίνει επιλογή, με εισοδηματικά κυρίως κριτήρια.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις