«Μπάμπη γερά ως την λευτεριά»: Σάλος με σελίδα οπαδών του συζυγοκτόνου στα social media

Σάλος προκλήθηκε στα social media μετά τη δημιουργία προφίλ στο Instagram “φίλων” του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο δολοφόνος είχε… ιδιαιτερότητες που δεν θα γίνουν γνωστές.

Eίναι φορές που αντικρίζεις σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρωτιέσαι αν υπάρχει εγκέφαλος στους χρήστες που τα έγραψαν. Είτε για πλάκα, είτε για κάποιο απώτερο σκοπό, είτε επειδή όντως τα πιστεύουν και τα εννοούν…

Ο λογαριασμός που προκάλεσε “τσουνάμι” αντιδράσεων. Είχε το όνομα “flying.babis_fanpage”. Υπήρχε φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου από τον γάμο του με την 20χρονη Καρολάιν στην Πορτογαλία. Και ακριβώς από κάτω υπήρχαν τέσσερα σχόλια που προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media. Συγκεκριμένα, ανέφεραν “Μπάμπη γερά ως τη λεφτεριά”. “Απόδειξέ τους ότι κάνουν λάθος”. “Μπάμπη γερά πάρτους τα μυαλά” και “Μπάμπαρε ζεις, θα βγεις νικητής”.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σάλος με σελίδα οπαδών του

Όπως ήταν λογικό και φυσικό, έγιναν εκατοντάδες report του προφίλ στο Instagram με αποτέλεσμα να καταστραφεί γρήγορα ο ανεκδιήγητος λογαριασμός. Και πλέον να μην μπορεί κανείς να το δει.

Tις προηγούμενες μέρες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η κατακόρυφη αύξηση των followers του λογαριασμού του πιλότου στο Instagram.

Οι δηλώσεις ειδικών για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις