“ξενοδόχοι του θανάτου” οι αρνητές εμβολίων για τον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο

Ως «οργανωμένη ομάδα τεραστίων διαστάσεων», που απειλεί τα δικαιώματα όλων μας χαρακτήρισε τους αρνητές των εμβολίων ο ακαδημαϊκός Θεοδόσης Τάσιος, σημειώνοντας ότι τον διχασμό τον επιβάλουν όσοι δεν εμβολιάζονται.


«Αρνούνται την αγάπη, αρνούνται να ενδιαφερθούν για τον συνάνθρωπό τους, ακόμη και εκτός Covid. Δεν μπορώ να δεχθώ την άποψη “δικό μου είναι το σώμα, ό,τι θέλω το κάνω”. Για παράδειγμα κάποιος που παίρνει ουσίες, εγώ θα κινδυνεύσω από τη συμπεριφορά του κι εγώ θα πληρώσω για την απεξάρτησή του. Επομένως, “εσύ τη βρίσκεις κι εγώ τη χάνω”»,

«Οι συνέπειες του μη εμβολιασμού σου, αφορούν εμένα που να πάρει ο διάολος»

«Απείρως σοβαρότερα είναι τα πράγματα με το εμβόλιο κατά το κορωνοϊού. Εάν οι συνέπειες του μη εμβολιασμού αφορούσαν αποκλειστικά εσένα, τότε να το συζητούσα το προσωπικό σου δικαίωμα, αλλά αφορούν κυρίως εμένα που να πάρει ο διάολος», «Μην αγαπάς τον πλησίον σου. Αλλά να συμβάλεις στο θάνατό του; είπε με έμφαση, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σύμφωνα με την ertnews.


Επικαλέστηκε δυο βασικούς λόγους, στους οποίους στηρίζει τη θέση του κατά των αρνητών.
«Πρώτον με τη σίγουρη αρρώστια σου εγώ θα πληρώσω για να μην πεθάνεις και να γίνεις καλά.
Και δεύτερον και κυριότερο, υπάρχει ένα λάθος μεγάλο λογικής. Δεν πρόκειται για το σώμα σου. Προσφέρεις ξενοδοχειακές υπηρεσίες στον ιό: “έλα να σε φιλοξενήσω, έλα πουλάκι μου να κάνεις μεταλλάξεις, να δυναμώσεις, να διαιωνιστείς, έλα να απειλήσεις αυτούς τους ηλίθιους τους υπόλοιπους.
Γίνονται “ξενοδόχοι του θανάτου”. Αυτό δεν το δέχομαι»

«Να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί»

Προέβλεψε ότι δεν είναι μακριά η απόφαση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση «αυτοκτονούμε», καθώς «μεγάλες μάζες βρίσκονται σε οικτρά πλάνη».

Ο ακαδημαϊκός εκτίμησε ότι «το μεγαλύτερο ποσοστό των ανεμβολίαστων που δεν είναι “σαλεμένοι”, απλώς δεν είναι καλά ενημερωμένοι ή έχουν ειδική ψυχολογία».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις