Η σημερινή Ελληνική πραγματικότητα μέσα από 6 tweet

Φωτογραφία από την παράδοση του 1ου Rafale : Θαυμάζοντας τα Εθνικά μας Χρώματα στο 1ο #Rafale! (GEN Konstantinos Floros)

Η Κύπρια ευρωβουλευτής κ Ελένη Θεοχάρους μας υπενθυμίζει τα γεγονότα του 1974 στην Κύπρο: “τέτοια ώρα περιμέναμε τα Ελληνικά αεροπλάνα. νομίζω τα λέγαν corsaire 105

Ο Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Μητσοτάκης ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Ελλήνων αναφέρει: “Ο χρόνος κυλά όμως κανείς δεν ξεχνά

Ο υφυπουργός κ Αλκιβιάδης Στεφανής από τον τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο: “Υπερήφανοι για τη διαρκή παρουσία της ΕΛΔΥΚ!”

Ο υπουργός Εξωτερικών διαμηνύει από τις Βρυξέλλες: Επαναβεβαίωση της αλληλεγγύης με το #Cyprus . #EU#Israel

Ο ΓΕΝ Κωνσταντίνος Φλώρος εκφράζεται με νόημα: Έτσι εκκινούν ενίοτε οι καταιγίδες… Με “Ριπές” Ανέμου Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!!!

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ Ν Παναγιωόπουλος: Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το πρώτο από τα 18 συνολικά υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη “#Rafale” εντάσσει στο δυναμικό της η @HAFspokesman.

Το Κυπριακό εισέρχεται σε νέα φάση όπου ένα νέο σχέδιο τίθεται σε συζήτηση και οι προσδοκίες μας δεν είναι καλές, η Τουρκική προκλητικότητα καλπάζει, και οι ανακατατάξεις στα Βαλκάνια αναπτύσσονται ανησυχητικές.

Το στρατηγικό και διπλωματικό περιβάλλον που κινείται η Ελλάδα είναι φορτισμένο από προκλήσεις και το ελληνικό κράτος δείχνει έτοιμο να ανταποκριθεί σε αυτές παίρνοντας πρωτοβουλίες για δυναμικές νέες συμμαχίες.

Το αίτημα της σθεναρής στάσης παραμένει ως μοναδικό ελπιδοφόρο αίτημα μεγάλου μέρους της πολύπαθης ελληνικής κοινωνίας. Ο δρόμος της ξεκάθαρης και εθνικής θέσης βρίσκει ερείσματα στην μεγάλη μνήμη της πατρίδας εκεί όπου αναγεννήθηκε. Το ’21, πρέπει να παρορμά και να φρονηματίζει κάθε σύγχρονο Έλληνα γιατί δείχνει το δρόμο.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις