Σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας για όλους. Μάθε όσα μπορεί να κάνει η εφαρμογή MyHealth app.

Διαθέσιμο είναι πλέον το νέο ηλεκτρονικό βιβλιάριο για όποιον πολίτη το επιθυμεί. Μάλιστα η εφαρμογή MyHealth app παρουσιάστηκε σε κοινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Για όποιον τυχόν δεν γνωρίζει το MyHealth είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας οι χρήστες αποκτούν, εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα τους σχετικά με την ηλεκτρονική και την άυλη συνταγογράφηση.

Συγκεκριμένα:

-Μπορούν να βλέπουν όλες τις συνταγές και τα παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί για τον ΑΜΚΑ τους (αριθμό και ημερομηνία έκδοσης, γιατρός που συνέταξε το έγγραφο, καθώς και όλο το περιεχόμενό τους)

-Μπορούν να λαμβάνουν στο κινητό τους ειδοποιήσεις (push notifications) για κάθε συνταγή ή παραπεμπτικό που εκδίδεται για τον ΑΜΚΑ τους μέσω της άυλης συνταγογράφησης.

 Οι παραπάνω λειτουργίες είναι διαθέσιμες και για τα προστατευόμενα μέλη κάθε προσώπου. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή περιλαμβάνει συνταγές και παραπεμπτικά που έχουν εκδοθεί από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά. Μέσα στο φθινόπωρο θα προστεθούν όλα τα σχετικά δεδομένα από το 2012.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή και διατίθεται ήδη για κινητά με λογισμικό iOS και Android.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις