Υπό διάλυση το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς

Μπορεί κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μην είναι ικανοποιημένοι, μπορεί να μην έχουν ενδιαφέρον πια, μπορεί να έχουν περάσει σε άλλη αυτοδιοικητική φάση, ωστόσο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στις θέσεις τους.

 Άλλο ένα Δημοτικό Συμβούλιο στα όρια της διάλυσης διεξήχθη με οριακή πλειοψηφία 21 – 20, με την ηγεσία της συμπολίτευσης να είναι απούσα για άλλη μία φορά, όχι πως και η παράταξη Σπύρου είναι πάντα συνεπής, καθώς σε κάθε σχεδόν συνεδρίαση κάποιοι συχνά απουσιάζουν.

ΑΠΩΝ και ο Γ Κορεντσίδης αφου είχε σοβαρότερα θέματα να τον απασχολούν…

Καταλαβαίνουμε τους λόγους…. που οδηγούν πολλούς επικαλούμενοι ασθένειες κωλύματα εργασιακά κλπ να μην προσέρχονται με φυσική παρουσία αλλά στις διαδικτυακές συσκέψεις θα μπορούσαν αντί να παίζουν παιχνίδια με το κινητό τους (εάν αυτό συμβαίνει) να συμμετέχουν.

Ο πρόεδρος που πριν 2 χρόνια πανηγύριζε για την παρουσία των δημοτικών συμβούλων σήμερα λόγω συνέπειας που θα έπρεπε να τον διακρίνει θα έπρεπε να κινήσει διαδικασίες μέσα στην δημοτική ομάδα του για την απομάκρυνση των ανεύθυνων από υπεύθυνες θέσεις που όπως φαίνεται αδυνατούν να υπηρετήσουν.

Η απουσία των δημοτικών συμβούλων υποδηλώνει αδυναμία ανάληψης ευθυνών όταν με την ψήφο τους έρχονται σε σύγκρουση με συμφέροντα ακόμα και όταν πρόκειται να υπερασπιστούν το δίκαιο και τις απόψεις των δημοτών.

Το δημοτικό συμβούλιο τελικά αποφάσισε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής Κορεστείων για τη διατήρηση και διασφάλιση της ποιότητα της ζωής τους, της υγείας τους και του φυσικού περιβάλλοντός του τόπου τους και προσυπογράφει το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής “SOSτε τα Κορέστεια”, αναφορικά με την εγκατάσταση μονάδων εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην περιοχή τους. Απλά προσυπογράφει….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όσο και να φωνάζουν οι κάτοικοι των Κορεστίων κάποιοι τους έχουν γραμμένους…

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις