Από τις γλυκές φωνές του 4ου Δημοτικού Σχολείου: “ίπι, ίπι ούμε, σας ευχαριστούμε!”

Εν Άργει Ορεστικώ, 2-10-2021.

Τώρα, που η περιοχή μας είναι και πάλι στο “κόκκινο” εξαιτίας της κορωνοπανδημίας, τα ποιοτικά υλικά καθαριότητας που σε ποσότητες προσφέρει στο σχολείο μας η εν λόγω επιχείρηση, μας δίνουν περαιτέρω ώθηση να γίνουμε σχολαστικότεροι με την καθαριότητα στο σχολείο μας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλεια της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Η αποθήκη του σχολείου μας γέμισε και φέτος με “όπλα” κατά του αόρατου εχθρού και ως εκ τούτου με χαρά και ευθύνη συνάμα, την υπεύθυνη καθαριότητας, την κυρία Χαρά μας!

 

Προχθές, τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, φορτηγό της γνωστής αλυσίδας super markets ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, για μίαν ετέραν χρονιά, κατέφθασε στο σχολείο μας, προκειμένου να προσφέρει  υλικά καθαριότητας και όχι μόνο. 

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

Αγαπητέ Αλέξανδρε*,
Η επιχείρησή σας, εδώ και χρόνια, έχει «υιοθετήσει» το σχολείο μας, σχολείο που «έθρεψε» γενιές «Γρηγοριάδηδων»!
Αυτή σας η ευγενική χειρονομία με τα πολλαπλά οφέλη της, μας ανακουφίζει, αφού σχετίζεται με την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών μας, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής του δασκάλου/της δασκάλας.
Δεχθείτε, παρακαλώ πολύ, τις θερμές ευχαριστίες όλων ημών, μαθητών/μαθητριών, εκπαιδευτικών, γονέων.
Τη ζωή μας φωτίζουν φάροι ενσυναίσθησης,  και ανθρωπιάς… Σας κατατάσσουμε σε αυτούς!
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνηΟι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η υπεύθυνη καθαριότητας του Σχολείου μας

 *Ζητώ συγγνώμη, που δεν τήρησα την επιθυμία σου να μην ανακοινώσω δημόσια την ευγενική χειρονομία σας.

Ο Χρήστος, υπάλληλος της επιχείρησης, ευγενέστατος, φεύγοντας μας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή αντάμωση του χρόνου!

Η “μηχανοκίνητη” συνάδελφος και επί 35 συναπτά έτη σύζυγος-σύντροφός μου, μετά τον γερανό του Δήμου έκανε και ένα test drive με το ηλεκτρικό παλετοφόρο της επιχείρησης. Αλέξανδρε, σε περίπτωση έκτακτης έλλειψης προσωπικού, είναι διαθέσιμη και φυσικά… εμβολιασμένη!

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις