ΟΔΟΣ: Στην Καστοριά των «Ζοοριάδη»

Σύμφωνα με τις αναφορές της “ΟΔΟΣ” βρισκόμαστε ενώπιον μίας νέας μορφής τρομοκρατίας, η οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη γιατί μπορεί να μετατρέψει τον κάθε δυσαρεστημένο του κόσμου τούτου σε διαδικτυακό τρομοκράτη, μεταβάλλοντας την πόλη μας σε φλεγόμενη ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΟΔΟΥ”

Πληθαίνουν τα παράπονα και οι αναφορές αναγνωστών της ΟΔΟΥ ότι φοβούμενοι αντίποινα σε προσωπικό, επαγγελματικό ή άλλο επίπεδο από τα fake-προφιλ του Δήμου Καστοριάς και την εκδικητικότητα που κλιμακώνει η σημερινή δημοτική αρχή, ορισμένες φορές αισθάνονται την ανάγκη να κρύψουν την… ΟΔΟ, και το γεγονός ότι είναι συνδρομητές, αναγνώστες ή απλά ότι συμφωνούν. 
Υπάρχει περιστατικό αναγνώστριας που ζήτησε να της αποστέλλεται διαφορετικά η εφημερίδα και αναγνώστη που ζήτησε τα φύλλα σε κλειστό φάκελο, διευκρινίζοντας ότι το ζητεί για τον συγκεκριμένο λόγο. 
Η ΟΔΟΣ συγκεντρώνει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία συγκριτικά, καταγγελίες, τα fakes κ.ο.κ. και ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι δεν θα υποστείλει την προσπάθεια για ελεύθερη και αξιοπρεπή ανταλλαγή ή και αντιπαράθεση απόψεων. Στην συνέχεια θα προσφύγει στις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Εδώ πλέον πρέπει κανείς να αναζητήσει τους ηθικούς ενόχους αλλά και τα κίνητρα στην προσωπικότητα του κάθε ιντερνετικού “ανώνυμου” τρομοκράτη και στις ψυχολογικές του αναφορές σε επίπεδο ψυχαναλυτικής προσέγγισης.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις