Διαγραφή Κ Μπογδάνου : 5 video με πολλά συμπεράσματα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Τον διέγραψαν επειδή διαφωνούν με αυτά που λέει, ή επειδή τα λέει πολύ φωναχτά;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘ. ΠΑΦΙΛΗΣ: “Οι πρόγονοι των βουλευτών της ΝΔ ήταν συνεργάτες των Γερμανών”, τους λέει κατάμουτρα ο Παφίλης. Δηλαδή το ΚΚΕ θα διέγραφε ποτέ τον Παφίλη για όσα είπε για τους Νεοδημοκράτες;

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ

Άνοιξε ο ασκός του Αιολου στη ΝΔ με τη διαγραφή Μπογδανου. Να δωσει εξηγήσεις ο Μητσοτακης ζητάει ο Κυρανάκης…

Ο Θάνος Πλεύρης συμφωνεί με τον Μπογδάνο αλλά το λέει με διαφορετικό τρόπο;; Απόσπασμα απόλαυση!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 1: Στη σημερινή ΝΔ μπορεί να είσαι ποταμίσιος που ψήφισε τις Πρέσπες, άλλοτε κνίτης που προσκυνούσε το Χότζα, πασόκος που θέλει ανοικτά σύνορα και πρώην ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ που κοροϊδεύει αναπηρίες. Απαγορεύεται όμως να είσαι Δεξιός που δεν φοβάται να μιλήσει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 2: Ο νεοδημοκράτης δεν πρέπει να μιλάει, όπως είδαμε από τις αντιδράσεις του Ν Δένδια, όταν του λένε στα μούτρα ότι γράφουν την αστική δημοκρατία στα παλιά τους τα παπούτσια, αλλά να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι όταν κάποιος λέει ότι είναι αντικομμουνιστής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 3: Σε όλο τον δυτικό πολιτισμό αν δηλώσεις κομμουνιστής θεωρείσαι ακραίος. Στην Ελλάδα είσαι ακραίος αν δηλώσεις αντί-κομμουνιστής γίνεται σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη τις ψήφους των συντηρητικών ψηφοφόρων… Θα πορευθούν με άλλες ψήφους λοιπόν…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 4: ΛΑΘΟΣ του Μπογδάνου η χρονική συγκυρία αλλαγής αντζέντας. ΛΑΘΟΣ το ύφος του Δένδια, ο ρόλος του δεν είναι να μαλώνει κάποιον για τα πιστεύω του. ΛΑΘΟΣ η διαγραφή.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις