Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Ανθρώπων Σχέσεις” του Ιωάννη Σιδηρόπουλου

φωτο IDEES Art Cafe & Shop

Μόλις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση ποιητικής συλλογής του συμπολίτη μας Ιωάννη Σιδηρόπουλου με τίτλο Ανθρώπων Σχέσεις. Του ευχόμαστε με τη σειρά μας καλοτάξιδο το βιβλίο του και καλή συνέχεια στην καλλιτεχνική του καριέρα.

Ο Ιωάννης Σιδηρόπουλος γεννήθηκε και µεγάλωσε στην Καστοριά. Ακολούθησε σπουδές υποκριτικής στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και µεταπτυχιακές σπουδές στο σωµατικό θέατρο (Physical Theatre and Performance) στο Πανεπιστήµιο του Κεντ στην Αγγλία αποφοιτώντας µε άριστα. Είναι ηθοποιός, χορευτής, καλλιτεχνικός δηµιουργός παραστάσεων και ταινιών χορού, διδάσκων, συγγραφέας και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστηµίου της Μελβούρνης. Εκπονεί τη διεπιστημονική Διδακτορική του διατριβή στην Αυστραλία µε θέµα τον χορο-θεατρικό αυτοσχεδιασµό και τη γνωστική νευροεπιστήµη στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης µε πλήρη υποτροφία, Melbourne Research Scholarship, και υποτροφία από το ίδρυµα Α. Γ. Λεβέντη.
Έχει διδάξει θεατρική αγωγή και αυτοσχεδιασμό στη Δευτεροβάθµια εκπαίδευση στην Αγγλία και στην Ελλάδα, στον δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα. Επίσης, δίδαξε θεωρητικά και πρακτικά µαθήµατα στο Victorian College of the Arts του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης. Από το 2010 δουλεύει ενεργά στον κλάδο των παραστατικών τεχνών ως ηθοποιός, χορευτής και δηµιουργός έχοντας εργαστεί σε Ελλάδα, Αγγλία, Σουηδία, Σκωτία, ΗΠΑ και Αυστραλία.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις