Οι ρωσικές δυνάμεις «ξεκινούν μυστική επιχείρηση για την απομάκρυνση των νεκρών από το βυθισμένο καταδρομικό Moskva»

Οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν μυστικά μια μακάβρια επιχείρηση για την απομάκρυνση των νεκρών από το βυθισμένο καταδρομικό Moskva, σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται η Daily Mail.

Η ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας του Πούτιν βυθίστηκε στις 14 Απριλίου από ύποπτο χτύπημα ουκρανικού πυραύλου Ποσειδώνα. Η Ρωσία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τον τεράστιο αριθμό των νεκρών, και μέχρι στιγμής παραδέχεται μόνο ένα θύμα από το συντριπτικό πλήγμα στην πολεμική προσπάθεια του Κρεμλίνου. Η ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών ισχυρίζεται ότι η Ρωσία διεξήγαγε μια επιχείρηση δύο εβδομάδων στην οποία συμμετείχαν επτά πλοία μετά τη βύθιση. 

Ο Ντμίτρι Σκρέμπετς (αριστερά, στη φωτογραφία με τον γιο του Γιέγκορ, 20 ετών) ηγείται μιας εκστρατείας κατά της ρωσικής συγκάλυψης
Ο Ντμίτρι Σκρέμπετς (αριστερά, στη φωτογραφία με τον γιο του Γιέγκορ, 20 ετών) ηγείται μιας εκστρατείας κατά της ρωσικής συγκάλυψης

Η είδηση έρχεται εν μέσω ενός νέου ισχυρισμού ότι νεαροί ναυτικοί «αφέθηκαν να πνιγούν» ενώ «οι αξιωματικοί έφυγαν από το πλοίο σαν αρουραίοι».

Ένας πατέρας που ηγείται εκστρατείας αποκάλυψης , ο Ντμίτρι Σκρέμπετς, 43 ετών, είπε: «Δεν υπήρξαν προσπάθειες διάσωσης. Οι αξιωματικοί έφυγαν από το πλοίο σαν αρουραίοι, οι ναύτες εγκαταλείφθηκαν». Ορκίστηκε: «Ο Πούτιν θα απαντήσει προσωπικά. Έχει συνηθίσει να λέει ψέματα ».

«Θέλετε να μάθετε γιατί δεν υπήρχαν βαριά τραυματισμένοι επιζώντες από το Moskva; Επειδή τους βύθισαν μαζί με το καταδρομικό.

«Δεν μπορούσαν να τραβήξουν το πλοίο στη Σεβαστούπολη, γιατί όλοι θα καταλάβαιναν τι συνέβη, έτσι μέσα στη νύχτα από τις 13 έως τις 14 Απριλίου το τράβηξαν νοτιότερα και το βύθισαν.

«Αυτή είναι η γυμνή αλήθεια. Η τρομακτική, απαίσια αλήθεια, και θα την αποδείξω. Κοιτάξτε τα απαίσια θηρία που έχουμε ως αρχές μας ».

Ο Ντμίτρι Σκρέμπετς έχασε τον γιο του Yegor, 20 ετών, στη βύθιση.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις