Άρχισε το ενδιαφέρον και η κινητικότητα για τις δημοτικές εκλογές

Θεσμικοί παράγοντες αλλά και νέα πρόσωπα εκφράζουν ήδη το ενδιαφέρον τους για την διεκδίκηση του δήμου Καστοριάς ως υποψήφιοι παρακολουθώντας την αποτυχία της δημοτικής αρχής.

Απόδειξη αυτού είναι η τεκμηριωμένη κινητικότητα που καταγράφεται, οι σχεδιασμοί ομάδων που άρχισαν να διαμορφώνονται, αλλά και το ενδιαφέρον πολιτικών προσώπων που βλέπουν την επόμενη μέρα σε σχέση με την αυτοδιοικητική – πολιτική τους πορεία αλλά και την ανάσχεση της αρνητικής πορείας που διαγράφει ο τόπος μας.

Προσεχώς θα αναφερθούμε σε ονόματα εκπλήξεις που δεν εκδηλώνονται εν αναμονή του ενδιαφέροντος των υποψηφίων βουλευτών που σε περίπτωση μη εκλογής τους θα ανακοινώσουν την υποψηφιότητα τους για τον δήμο Καστοριάς με δεδομένο ότι οι βουλευτικές εκλογές προηγούνται των δημοτικών.

Η παθητικότητα και η μοιρολατρία σε συνδιασμό με το ψέμα και την αναποτελεσματικότητα δεν επιτρέπεται να είναι ο κανόνας και η πυξίδα για την πορεία του τόπου μας. Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους καλό θα είναι να το αντιληφθούν γρήγορα και να αλλάξουν πλεύση ώστε να μην παρασύρουν και όλη την κοινωνία στην ανυποληψία και την καταστροφή. Φτάνει πια!

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις