Για ποιους λόγους να υπάρχουν δρόμοι; Με ημίμετρα επικοινωνιακά τεχνάσματα και «εξαγγελίες» δεν γίνεται δουλειά…

Η υποστήριξη προς τον πολίτη και η εξυπηρέτησή του με υψηλούς ποιοτικούς όρους αποτελούν τους μείζονες αντικειμενικούς στόχους μιάς σύγχρονης δημόσιας διοίκησης. Αυτό βέβαια δεν ισχύει στην Καστοριά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO και τα σχόλια από την δημόσια ανάρτηση του Βαγγέλη Αναστασίου στο f/b και θα καταλάβετε..

Πριν κάνα 2 χρόνια γκρίνιαξα επειδή οι αρμόδιοι κάλυπταν πρόχειρα τις τρύπες στο οδόστρωμα της Κύκνων (ίσως ο κεντρικότερος και τουριστικότερος δρόμος της πόλης), ρίχνοντας σακιά με άσφαλτο όπως – όπως.Η βροχή των τελευταίων ημερών αποτελείωσε ότι είχε ξεμείνει από εκείνα τα μπαλώματα, αναδεικνύοντας τους κρατήρες σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια. Με άμεσα αντανακλαστικά, οι ιθύνοντες έσπευσαν σήμερα Κυριακή να κάνουν το σωστό.

Δείτε πως:

Από τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους δημοτικούς υπαλλήλους κρίνεται και η δημοτική αρχή στο σύνολο της. Το προσωπικό είναι κατηρτισμένο έχει γνώσεις και υπάρχει εξειδίκευση σε ότι αφορά την εφαρμογή ψυχρής ασφάλτου… στους αγροτικούς πλέον δρόμους της πόλης… Όμως οι εντολές που λαμβάνουν πρέπει να εφαρμόζονται και από ότι διαπιστώνουμε περιορίζονται στην εμφάνιση με τα κίτρινα γιλέκα που περιδιαβαίνουν την πόλη για να φαίνεται απλά ότι κάτι γίνεται… χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση και επέμβαση “του εντολοδόχου ευρεσιτέχνη” υπαλλήλου είναι κατά κοινή ομολογία «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» της δημοτικής αρχής χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα επ΄ ωφελεία των πολιτών. Το σίγουρο είναι ότι με τον τρόπο αυτό η δημοτική αρχή δεν μπορεί να λύσει το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο οδόστρωμα σε πολλούς δρόμους της πόλης, η κατάσταση των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς άθλια.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις