Η εταιρία λογισμικού Microsoft αναζητά προσωπικό στην Ελλάδα – Δείτε τις θέσεις

Το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό υποβλήθηκε σε μια συγκλονιστική και ταχεία μετάβαση στην εξ αποστάσεως εργασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Αλλά αυτή η αλλαγή δεν θα ήταν ποτέ εντελώς προσωρινή. Η πανδημία επιτάχυνε μόνο μια τάση προς την ευέλικτη εργασία που είχε ξεκινήσει καλά το 2019.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται δυναμικά καθώς τελειώνει η πανδημία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν θα είναι εντελώς διαφορετικός. Μια έρευνα από την Pricewaterhouse Coopers δείχνει ότι πολλοί οργανισμοί θέλουν να κρατήσουν ένα μέρος του εργατικού τους δυναμικού μακριά.  Άλλοι θα μετατοπίσουν τους εργαζομένους σε υβριδικά ωράρια, όπου οι εργαζόμενοι αλλάζουν μεταξύ εργασιών επιτόπιας και απομακρυσμένης εργασίας.

Η Microsoft είναι αμερικανική εταιρεία λογισμικού. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πολ Άλεν, και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Ρέντμοντ της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι το λογισμικό υπολογιστών: λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows,υπολογιστές(Αll&in one PCs και laptops), επεξεργαστές, το σύνολο εφαρμογών γραφείου.

Δείτε τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα εδώ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις