Ο κ Ζήσης Τζηκαλάγιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον κ Ι Τσακιρίδη και στέκεται στο πλευρό του “χωρίς να υπολογίζει τον συρφετό των αδικαιολόγητων διωκτών του”

Σε μια εποχή όπου η υποκρισία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι πολιτικοί αναγκάζονται να φορέσουν την μάσκα που ταιριάζει πιο πολύ στα δικά τους συμφέροντα, να μην δυσαρεστήσουν τους ακροατές τους και να ικανοποιήσουν “τους δημο-κρατούντες” έστω και εάν γνωρίζουν ότι έχουν χάσει το λαϊκό έρεισμα! Φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό εαυτό τους! Τους τρομάζει η σύγκρουση και η αποδοκιμασία τους!

  Ευχάριστη έκπληξη στην υποκριτική λογική υπήρξε η ειλικρινής δημόσια τοποθέτηση του βουλευτού κ Ζήση Τζηκαλάγια ο οποίος εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον αρχιμουσικό κ Ι Τσακιρίδη για την εκδημία της αγαπημένης του γιαγιάς παίρνει θέση απέναντι στον “συρφετό των αδικαιολόγητων διωκτών του” και αναφέρει:

Ο Αρχιμουσικός της Καστοριάς κ. Ιωάννης Τσακιρίδης πενθεί την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς Ερμιόνης. Έχασε το στήριγμά του, που ήταν γι αυτόν και μάννα και πατέρας. Τον ανέθρεψε με αρχές και αξίες που τον ακολουθούν στην ζωή του. Και ο ίδιος όμως στάθηκε στο πλευρό της. Της ανταπέδιδε όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη που του χάρισε στην ανατροφή του, που έκανε τα πάντα η γιαγιά, για να είναι όσο πιο ανέμελη γινόταν. Ήταν ο φύλακας Άγγελός της στα προβλήματα υγείας που παρουσίαζε με το πέρασμα των χρόνων έως τα γηρατειά της.

Ο φίλος μου Γιάννης είναι δικαιολογημένα απαρηγόρητος. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθεί κανείς την απώλεια ενός ανθρώπου που συνταυτίσθηκε μαζί του, η ύπαρξή σου, το είναι σου, το παν. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για μένα η εξομολόγηση του Γιάννη, κατά το ύστατο χαίρε, πως ετύγχανα της απεριόριστης εκτίμησης της γιαγιάς, επειδή στέκομαι στο πλευρό του, χωρίς να υπολογίζω τον συρφετό των αδικαιολόγητων διωκτών του.

Φίλε μου Γιάννη, δέξου τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια ,η ζεστασιά της αγαπημένης σου γιαγιούλας θα σε ακολουθεί, μέχρι τον παράδεισο…

Οι άνθρωποι συνεχώς κρύβονται. Είτε πίσω από μεγάλα λόγια είτε πίσω από δειλές σιωπές. Δύσκολο πράγμα η ειλικρίνεια. Θράσος έχουν όλοι. Θάρρος ελάχιστοι

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις