Εξαφανίστε τη μούχλα από τους αρμούς στο μπάνιο με εύκολους τρόπους

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβετε ότι η μούχλα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που πρέπει να σκοτωθεί, για να απομακρυνθεί επιτυχώς από κάποιο σημείο.

Η μούχλα εκτός από αηδιαστική στην όψη και την οσμή είναι και επικίνδυνη για την υγεία, αφού μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

  • Για να καθαρίσετε τους αρμούς θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι γάντια, χλωρίνη και ένα βαμβακερό πανί. Ξεκινήστε φορώντας τα γάντια σας και ρίχνοντας χλωρίνη στο πανί. Αρχίστε να τρίβετε ελαφρώς. Αφήστε τη χλωρίνη να δράσει για μερικές ώρες και έπειτα ξεπλύνετε με μπόλικο νερό. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία αν δεν δείτε αποτέλεσμα ή αν η μούχλα επιμένει.
  • Άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε παχύρρευστη χλωρίνη και να τρίψετε σχολαστικά τους αρμούς με μία παλιά οδοντόβουρτσα. Αφήστε και πάλι τη χλωρίνη να δράσει για μερικές ώρες και έπειτα ξεπλύνετε με νερό.
  • Αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη, υπάρχει και ο φυσικός τρόπος για να έχετε ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα. Βάλτε σε μία μικρή λεκάνη 1/2 φλ. μαγειρική σόδα (που είναι θαυματουργή), 1/3 του φλιτζανιού χυμό λεμονιού, 1/4 φλ. ξίδι και 7 φλ. νερό και δημιουργήστε ένα σούπερ μείγμα που θα κάνει εξαιρετική δουλειά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο για να μάθετε ένα εξαιρετικό κόλπο για να καθαρίζετε την μούχλα από τα δύσκολα σημεία στο μπάνιο.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις