Μήνυμα από την Κύπρο « Χώνεψέ το» – Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια » (video)

Το βίντεο που κυκλοφόρησε έπειτα από πρωτοβουλία του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού το καλοκαίρι του 2020 μιλά για τον σεβασμό στις σχέσεις αλλά και τη συναίνεση στο σεξ.

‘Ενας… διαφορετικός τρόπος να μιλήσουμε για την επικοινωνία, τον σεβασμό, τις σχέσεις, τη συναίνεση στο σεξ. Στόχος του βίντεο είναι να προβληματίσει και να ενθαρρύνει νέα άτομα και όχι μόνο, να σκεφτούν για τον τρόπο που λειτουργούν στην καθημερινότητά τους, τον τρόπο που επικοινωνούν, ή διεκδικούν.

Μέρος της αποστολής και πρωτοβουλίας του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού αποτελεί η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του κοινού, και η προώθηση πολιτικών και νομοθεσιών προς τους αρμόδιους φορείς για θέματα Σεξουαλικής Αναπαραγωγικής Υγείας και Δικαιωμάτων, με στόχο τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών και δράσεων. Ο Σύνδεσμος διαθέτει μια πλούσια συλλογή από ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό και παρέχει πληροφόρηση και στήριξη μέσω της Γραμμής 1455. Διεξάγει ερευνητικά προγράμματα, και διοργανώνει εκστρατείες ενημέρωσης που απευθύνονται κυρίως στους νέους και νέες.

Η εικονογράφηση του βίντεο είναι της Κρίστης Ηλιάδη ενώ την εκφώνηση έκανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Κυριάκου.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις