Ο Ηρακλής Πολυκάρπης για την παραίτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βογατσικού από το πρωτάθλημα

Σαν διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε δυο λόγια για την Ομόνοια Βογατσικού και το δυσάρεστο γεγονός της παραίτησης της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.

Θα λείψει η “Ομόνοια” από το πρωτάθλημα μας γιατί ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, μια ωραία παρέα, με κόσμο που την ακολουθούσε σε όλα τα γήπεδα του νόμου. Αυτό που έκανε την Ομόνοια Βογατσικού ξεχωριστή από όλες τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος ήταν ότι θύμισε εποχές που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νόμου ήταν στο επίκεντρο του φίλαθλου κόσμου το Σαββατοκύριακο.

Κάθε Σάββατο ή Κυριακή στο Βογατσικό είχανε γιορτή!!! Έπαιζε η Ομόνοια!!!

Σχεδόν όλο το χωριό (και όχι μόνο) ήταν στο γήπεδο να συμπαρασταθεί την ομάδα του χωριού. Να συμπαρασταθεί με πάθος, με όση φωνή είχε ο καθένας. Ο κόσμος της γινόταν μια ωραια παρέα που υποστήριζε την ομάδα με όλα τα συναισθήματα που μπορεί να έχει κάποιος που αγαπά την ομάδα του!

Στεκόμαστε περισσότερο στον κόσμο της ομάδας γιατί αυτό το ζηλέψαμε ως Ηρακλής Πολυκαρπης!! Αυτή την αφοσίωση και το γεγονός ότι ακολουθούσαν την ομάδα τους σε όλο τον νομό. Μακάρι όλες οι ομάδες του νόμου να είχαν αγκαλιαστει έτσι από τον κόσμο. Όπως παλιά! Όπως την δεκαετία του ’80 και του ’90.

Θα μας λείψετε και ας τσακωνόμασταν σχεδόν κάθε φορά που βρισκόμασταν αντιμέτωποι. Μαλώναμε από αγάπη για τις ομάδες μας και την άλλη μέρα πίναμε καφέ μαζί. Ελπίζουμε στο μέλλον να σας συναντήσουμε ξανά!

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις