Οι αυτόματοι πωλητές που προωθούν την πώληση χυμού πορτοκαλιών της Άρτας… αλλά και τον τουρισμό της

Δίνεις 1 ευρώ και παίρνεις τον χυμό σου σε 1 λεπτό. Με αυτή τη λογική λειτουργούν τα ιδιαίτερα ATM της “Άρτα Φυσικά”. Μιας εταιρίας που αποφάσισε να αξιοποιήσει κάπως διαφορετικά τα εξαίρετης ποιότητας πορτοκάλια Άρτας.

Πέρα από την Άρτα, η εταιρία έχει ήδη εξαπλωθεί με δύο ακόμη μηχανήματα στα Ιωάννινα, όπου η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Ενώ στα σχέδιά της είναι η περαιτέρω εξάπλωση σε παραλιακές περιοχές της Δυτικής Ελλάδος και σε μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος.

Πως λειτουργούν τα μηχανήματα της εταιρίας: Πρόκειται για αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας, που στύβουν τα πορτοκάλια επί τόπου και προσφέρουν ατόφιο δροσερό χυμό! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 1 λεπτό.

Δίνεις 1 ευρώ και παίρνεις τον χυμό σου σε 1 λεπτό

Από τη στιγμή που ο πελάτης θα ρίξει το κέρμα στην ειδική υποδοχή και θα πατήσει το κουμπί, ο αποχυμωτής ξεκινά να στύβει τα πορτοκάλια. Το μηχάνημα κόβει τα πορτοκάλια, τα στύβει και είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι το μαχαίρι και όλα τα υλικά πλένονται αυτόματα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χυμών.

Το άρθρο θα μπορούσε να έχει τίτλο “πώς ένας αυτόματος αποχυμωτής μπορεί να συμβάλλει στην τουριστική πληροφόρηση”. Όσοι έχουν επισκεφθεί την Άρτα και έχουν πιει χυμό από τα μηχανήματα που υπάρχουν δεν βλέπουν απλά έναν αποχυμωτή. Βλέπουν ένα κιόσκι, όπου στη μια άκρη υπάρχει ο αποχυμωτής και στην άλλη ένα περίπτερο ενημέρωσης για τον Δήμο Αρταίων, με οθόνες που παίζουν τουριστικά βίντεο, με σημεία για φόρτιση κινητών τηλεφώνων εξυπηρέτησης επισκεπτών αλλά και έντυπα τουριστικής προβολής του δήμου.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις