Λάζαρος Παπαδόπουλος : «Κανείς δεν θέλει τον Πούτιν στη Ρωσία, τεράστια η οργή του λαού» (παρακολουθήστε το video)

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στη Ρωσία, μιας κι έχει γεννηθεί στο Κράσνονταρ, διατηρώντας μέχρι σήμερα δεσμούς με τη δεύτερη πατρίδα του. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας εξήγησε ότι κανείς στη Ρωσία δεν θέλει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ωστόσο δεν έχει τρόπο να εκφράσει την οργή του, καθώς το ρωσικό καθεστώς δεν αφήνει πολλά… περιθώρια στον κόσμο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καλό τέλος αυτή την στιγμή. Παρακολουθώ τι λέγεται στη ρωσική τηλεόραση, έχουν ειπωθεί τρομερές ατάκες ότι θα σβήσουμε την Ευρώπη από τον χάρτη, αυτές είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν στη ρωσική τηλεόραση.

Δυστυχώς υπάρχει μειοψηφία του κόσμου που ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει καθαρίσει όλη την αντιπολίτευση. Η ανατροπή μπορεί αν γίνει μόνο από την ελίτ, από το κοντινό περιβάλλον του”.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, μιλώντας στα ρώσικα δίνει ελπίδα και λέει στους Ουκρανούς πως δεν είναι μόνοι…

Μεταξύ άλλων είπε:

 «Είμαι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχω γεννηθεί στο Κρασνοντάρ, τώρα μένω στην Ελλάδα και έχω την δυνατότητα να πω ελεύθερα την γνώμη μου για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Δυστυχώς στη Ρωσία δεν μπορούν ελεύθερα να λένε για την κατάσταση και να σταματήσουνε την επίθεση.

Εγώ ως Ρωσόφων Έλληνας που γεννήθηκα σε ολοκληρωτικό καθεστώς μπορώ εύκολα να συγκρίνω την κοινωνία που έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη της, αλλά και την κοινωνία που για μία σκέψη σε βάζει φυλακή.

Δεν μπορώ να μη μιλήσω και καλώ όλους τους ρωσόφωνους που μένουνε στις ελεύθερες χώρες να βγούνε να μιλήσουνε. Να σταματήσουνε αυτόν τον πόλεμο διότι αυτό δεν είναι πόλεμος Ρωσίας και Ουκρανίας… Ένας Δικτάτορας μπήκε στην Ουκρανία και θέλει να βάλει τους δικούς του κανόνες σε μία ελεύθερη χώρα».

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις