Με μεγάλες αλήθειες παρεμβαίνει στην ειδησεογραφία ο Αρκάς

Τη δική του άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη για 20η μέρα η ρωσική εισβολή, δίνει ο Αρκάς.

Σε ανάρτηση του, η οποία δεν είναι σκίτσο, αλλά «πειραγμένη» φωτογραφία, ο σκιτσογράφος απεικονίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ως παιδί του Χίτλερ και του Στάλιν. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια. Με αρκετούς να συμφωνούν, αλλά και πολλούς να διαφωνούν.

Στους διαφωνούντες απάντησε με τον προφήτη και νέα ανάρτηση του την επομένη

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΑΖΕΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: <<ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ>>. κρρς"

Ο σκιτσογράφος αναφέρει μέσω του γέροντα στο νέο του σκίτσο:

Όταν το λιοντάρι κατασπαράζει την γαζέλα κάποιοι φωνάζουν ” Σταματήστε να τσακώνεστε”

Ο διαδικτυακός διάλογος άναψε με απόψεις ενθεν κακείθεν υποστηρικτών και επικρητών, και συντονισμένες επιθέσεις κατά του “στρατευμένου καλλιτέχνη” ο οποίος φαίνεται να διασκεδάζει τις απόψεις των επικριτών δημοσιεύοντας και άλλο σκίτσο με τον προφήτη να λέει.

“Ο τρόπος που αντιδρούν όταν μιλήσεις αποδεικνύει γιατί δεν έπρεπε να παραμείνεις σιωπηλός”

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο που λέει "Καλημέρα Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ. Lo"

Τέλος στον διάλογο, που δεν οδηγεί πουθενά, με τον δικό του τρόπο δίνει ο καλλιτέχνης επικρίνοντας με την σειρά του όσους δεν θέλουν να παραδεχτούν την ωμή πραγματικότητα στης εισβολής και παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ουκρανίας αναφέροντας:

“Οι κάθε μορφής ολοκληρωτισμοί ασκούν έντονη γοητεία στους μη ολοκληρωμένους ανθρώπους

για να συμπληρώσει άμεσα …

«Μην προσπαθείς να αλλάξεις άποψη σε έναν φανατικό ηλίθιο. Χάνεις τον καιρό σου και φανατίζεις περισσότερο τον ηλίθιο».

Μπορεί να είναι καρτούν ‎κείμενο που λέει "‎01 ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΙ ΑΣΚΟΥΝ MIA ENTONH ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ر‎"‎
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 275627466_2520060064796807_5277656781549746784_n.jpg

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις