Όταν η κομματική βούληση καλείται να ξεπεράσει την απουσία της πολιτικής – αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας

Προτάσεις για Προορισμούς Επιστολές Αναγνωστών – The lovely donkey

Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή μου στην τοπική ειδησεογραφία είδα την ανάρτηση του κ Τζηκαλάγια για την απουσία υπηρεσιακής εισήγησης που καλείται να καλύψει η πολιτική πρωτοβουλία… σε ότι αφορά την ίδρυση στο Εσπερινό ΕΠΑΛ τμήματος ειδικότητας < Ιατρικών- Βιολογικών Εργαστηρίων>.

Για την απουσία πολιτικής και κατ επέκταση αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας δεν μας ανέφερε ποτέ, αποφεύγοντας να έρθει σε αντιπαράθεση ακόμα και με αυτούς που σε λίγους μήνες θα βρεθούν απέναντι του στις βουλευτικές εκλογές.

Όλα καλά και όλα ρόδινα κ Τζηκαλάγια αλλά τον λόγο που δεν μίλησε στην βουλή ο κ Κορεντσίδης δεν τον σχολιάσατε ΠΟΤΕ… Ακόμα και για όσα βλέπετε και κατ ιδίαν μπορεί… να σχολιάζετε, γιατί δεν παίρνετε δημόσια θέση;

Για όσα στραβά γίνονται αλλά και για όσα δεν γίνονται, ακόμα και για τις δικές σας προσπάθειες που δεν βρίσκουν ανταπόκριση από τους τοπικούς μας άρχοντες δεν μας μιλήσατε ποτέ δημόσια αλλά επιλέξατε να εκθέσετε τους δημόσιους λειτουργούς.

Την δημόσια ανάρτηση της ΔΕΕΠ Καστοριάς που προφανώς βλέπει έλειμμα πρωτοβουλιών της αυτοδιοικητικής και ίσως της κεντρικής πολιτικής και αναγκάζεται να παρεμβαίνει με επισκέψεις σε υπουργεία θα μας την σχολιάσετε;

Συναντήσεις της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς στην Αθήνα. Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησαν στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για θέματα της περιοχής και για την ανάπτυξη των ειδικών και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στην Π.Ε. Καστοριάς.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις