Σανγκάη: Στρατόπεδα καραντίνας, ελλείψεις τροφίμων, κάτοικοι σε απόγνωση (video)

Οι τρομακτικοί περιορισμοί του lockdown έχουν κάνει τους ανθρώπους στη Σανγκάη να δίνουν μάχη για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τρόφιμα, φάρμακα και βασικές υπηρεσίες.

0i κάτοικοι στη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν στα διαμερίσματα και τις κατοικίες τους, καθώς η χώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό των μολύνσεων από τον κορονοϊό. Πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έδειχναν ανθρώπους να ουρλιάζουν από τα μπαλκόνια τους, με το άτομο που βιντεοσκοπούσε να ισχυρίζεται ότι όλο αυτό συνέβαινε επειδή οι άνθρωποι είχαν “τρελλαθεί” από τους αυστηρούς κανόνες της καραντίνας.

Τι στο??

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε χθες στη Σαγκάη της Κίνας από τον πατέρα ενός στενού φίλου μου.

Επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του: Άνθρωποι που ουρλιάζουν έξω από τα παράθυρά τους μετά από μια εβδομάδα πλήρους αποκλεισμού, δεν φεύγουν από το διαμέρισμά σας για κανένα λόγο.

Μετάφραση Tweet

Οι κάτοικοι επιτρέπεται να πάνε έξω μόνο για να κάνουν τεστ για τον COVID και ένα θετικό τεστ σημαίνει ότι μεταφέρονται σε στρατόπεδα κράτησης για αόριστο χρονικό διάστημα.

Τουλάχιστον 26 νοσοκομεία στην πόλη δεν δέχονται πλέον ασθενείς. Οι πολίτες επιτρέπεται να κάνουν μόνο τεστ, κάθε 48 ώρες.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις