Αλιγάτορες ή αρκούδες;; Τι προτιμάτε στον κήπο σας;;

Αλιγάτορες ή αρκούδες;; Τι προτιμάτε στον κήπο σας;; – Είναι ένα ρητορικό ερώτημα που θα μπορούσε την απόμενη φορά να τεθεί από κάθε ανευθυνοϋπεύθυνοι προς όποιο διαμαρτύρεται για την εισβολή αρκούδων στον κήπο και τις εκμεταλεύσεις του.. γιατί ο κόσμος είναι παντού ίδιος…

Ένας αλιγάτορας μήκους σχεδόν 10 ποδιών εθεάθη να κατευθύνεται προς μια λίμνη κάνοντας περιήγηση σε αυλές και δρόμους το πρωί της Κυριακής, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαρασότα.

Το μεγαλόσωμο ζώο εθεάθη σε ένα βίντεο να προχωρά προς τη λίμνη Harrington στη Βενετία της Σαρασότα ΕΔΩ, σταματώντας πολλές φορές για να ξαπλώσει σε μια αυλή και στο δρόμο. Στη συνέχεια, ο αλιγάτορας φαίνεται να μπαίνει στο νερό.

.

“Υποθέτουμε ότι είχε μήκος περίπου 10 πόδια ήταν αρσενικό και πήρε το χρόνο του για να επιστρέψει στη λίμνη από την οποία ήρθε. (…Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε και μόνο που σκεφτόμαστε πόσο βαριά πρέπει να είναι αυτή η ουρά) »,

… είπε υπεύθυνος από το γραφείο του σερίφη.) 

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι επικοινώνησαν με την Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, αλλά δεν απάντησε στο περιστατικό.

Το γραφείο ακολούθησε την ίδια τακτική που ακολουθούν όλοι οι “υπεύθυνοι” και στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας όπου οι “αυτόχθονες γηγενείς εγκατεστημένοι επί σειρά αιώνων” στις οικιστικές περιοχές έρχονται αντιμέτωποι με τους εισβολείς – αρκούδες (που εγκατέλειψαν το φυσικό τους περιβάλλον) στους κήπους και τις εκμεταλεύσεις τους.

Στην φωτογραφία:Ένας κροκόδειλος σε ζωολογικό κήπο στο Kaohsiung της Ταϊβάν, κρατά το χέρι που μόλις έκοψε, ενός κτηνιάτρου ανάμεσα στα δόντια του.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις