Ανοιχτά Φτερά στη Νέα Γενιά – Βιώστε από κοντά την εικονική πραγματικότητα στην Καστοριά!

Αυτό το roadshow αποτελεί μέρος μιας πρωτοβουλίας, κοινής προσπάθειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στοχεύει στην ανάδειξη ενός έργου που συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας και του μέλλοντος των μαθητών στη Δυτική Μακεδονία: την εγκατάσταση τεχνολογικών εξοπλισμών για 451 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του roadshow, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη, σε τέσσερις πόλεις της Περιφέρειας. Ελάτε να ανακαλύψετε το roadshow στις παρακάτω τοποθεσίες:

• Κοζάνη: Έξω από το κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης 15/5 12:00 – 18:00 μμ
• Γρεβενά: Κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού 16/5 14:00 – 20:00 μμ
Καστοριά: Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας 17/5 14:00 – 20:00 μμ
• Φλώρινα: Νέο Δημοτικό Πάρκο Φλώρινας 18/5 14:00 – 20:00 μμ

Το roadshow φιλοξενεί έναν διαδραστικό, καλλιτεχνικό καμβά με φτερά που προσκαλεί το κοινό να ενημερωθεί για τα έργα της ΕΕ και να αποτυπώσει τον εαυτό του σε ένα μοναδικό φόντο. Θα υπάρχει επίσης μια εμπειρία STEM, που θα τους προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν μαζί με έναν έμπειρο εκπαιδευτή, σε μια διαδραστική ανακάλυψη της ρομποτικής, ενώ θα υπάρχει επίσης μια μάσκα VR που θα κάνει τους συμμετέχοντες να αισθάνονται σαν να πετάνε.
Ελάτε να ανακαλύψετε τον ψηφιακό κόσμο για τους νέους μας στην περιοχή που αγαπάμε. 

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις