Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν – RALLY GREECE OFFROAD

Ψάχνοντας να βρω νέα και ειδήσεις για το δικαίως πολυδιαφημιζόμενο θέμα των εγκαταστάσεων offroad στο Άργος Ορεστικό ως δημότης Καστοριάς μελαγχόλησα.

“Επεσα” επάνω σε αναρτήσεις ιστοσελίδων πριν 3 – 4 χρόνια και είδα την προσπάθεια της τότε δημοτικής αρχής να υιοθετήσει το RALLY GREECE OFFROAD με την προοπτική να αποτελέσει η πόλη της Καστοριάς το κέντρο αυτών των εκδηλώσεων.

Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, αποδεικνύεται αυτό άλλωστε, ξέρει πολύ καλύτερα το “παιχνίδι” από την δημοτική αρχή Κορεντσίδη, και κατάφερε να πάρει τις εκδηλώσεις στην πόλη του, με ότι αυτό συνεπάγεται…

“Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν” όπως το γεφύρι της Άρτας, από ανεπαρκείς και πλημμελείς ενέργειες των “εν ορέξει… για δουλειά; δημοσωτήρων. Αλλά επιτέλους ένας χρόνος απέμεινε μόνο για να τελειώσει το όνειρο…

Η προοπτική να αποτελέσει το Άργος Ορεστικό πανελλήνιο κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός δρόμου με τις υπερσύγχρονες κτιριακές υποδομές που απέκτησε και εγκαινιάστηκαν χθες παρουσία του συνόλου των θεσμικών παραγόντων του νομού είναι εμφανής. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Άργους Ορεστικού.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν – RALLY GREECE OFFROAD”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα