Οι άνδρες με μεγάλη κοιλιά είναι περιζήτητοι… στην Αιθιοπία

Ποιος θα παχύνει περισσότερο μέσα σε έξι μήνες, καταναλώνοντας μόνο αίμα από αγελάδες και φρέσκο γάλα, βάζουν «στοίχημα» άγαμοι άνδρες της φυλής Bodi στην Αιθιοπία. Ο νικητής χοντρός δεν λαμβάνει βραβείο, αλλά τιμάται ως ήρωας για μια ζωή από την υπόλοιπη φυλή.

Παρότι δεν υπάρχει κάποιο βραβείο για τον νικητή, όπως γράφει η Daily Mail, ο βαρύτερος στο τέλος του εξαμήνου έχει το προνόμιο της μεγάλης περηφάνιας για την πρωτιά του ενώ το σώμα που θα έχει αποκτήσει θεωρείται εξαιρετικά ελκυστικό για τις γυναίκες της φυλής.

Αυτός είναι ο στόχος του διαγωνισμού που διαρκεί έξι μήνες, από τις αρχές του χρόνου έως τον Ιούνιο, που γίνεται η ανακήρυξη του νικητή. Στο διάστημα αυτό, οι συμμετέχοντες μένουν μέσα στην καλύβα τους και δεν επιτρέπεται να κάνουν σεξ. Μόνη πηγή θερμίδων για αυτούς είναι αίμα από αγελάδες και φρέσκο γάλα, που τους πηγαίνουν κάθε πρωί κορίτσια και γυναίκες.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν την τελετή Ka’el για να επιθεωρήσουν πιθανούς μελλοντικούς συζύγους – στη φυλή Bodi, το λίπος θεωρείται εξαιρετικά ελκυστικό
 Οι γυναίκες που παρευρίσκονται στην τελετή το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία να επιδειχθούν με τα πιο λαμπερά και όμορφα ρούχα τους

Η άγνωστη ιεροτελεστία είναι το θέμα των απίστευτων φωτογραφιών ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) που τράβηξε ο Γάλλος Eric Lafforgue.

Δείτε περισσότερα από τη δουλειά του Eric στο ericlafforgue.com και στο flickr.com/photos/mytripsmypics

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις