10 χρόνια στο δάσος για να γλιτώσει από τη γκρίνια της γυναίκα του

Ο 62χρονος Μάλκολμ Απλγκέιτ ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του για τρία χρόνια αλλά βαρέθηκε τόσο πολύ με τη γκρίνια της γυναίκας του που έφυγε από το σπίτι και έζησε στο δάσος για δέκα χρόνια.  

Πήρε το δρόμο του από το Μπέρμιγχαμ, όπου ζούσαν, στο Λονδίνο – κάνοντας το μισό ταξίδι τριών εβδομάδων με τα πόδια μετά την κλοπή του ποδηλάτου του.

Ο Malcolm είπε: «Ήμουν παντρεμένος μαζί της για τρία χρόνια, αλλά δυστυχώς ήταν πάρα πολύ. «Πρώτα από όλα τη γνώρισα στο Ίστμπουρν και την παντρεύτηκα στο Μπέρμιγχαμ. Για τρία χρόνια ήταν εντάξει, τα πήγαμε καλά ο ένας με τον άλλον. Ήθελε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί κάτι που δεν γινόταν λόγω του επαγγέλματος μου… Σηκώθηκα και έφυγα, τη βαρέθηκα γιατί είχαμε τόσα πολλά θέματα γκρίνιας ». 

Άντρας πέρασε 10 χρόνια στο δάσος για να γλιτώσει από τη γκρίνια της γυναίκα του - Εικόνα 3

Έφυγε κρυφά από το σπίτι της οικογένειάς του όταν οι αυξημένες ώρες εργασίας εξόργισαν τη γυναίκα του, αλλά ο κηπουρός είπε τώρα πώς έπαψε να κρύβεται.

Αφού έφυγε, ο Μάλκολμ κατασκήνωσε σε «παχύ δάσος» κοντά στο Κίνγκστον, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ενώ εργαζόταν σε κήπους σε ένα κοινοτικό κέντρο για ηλικιωμένους. «Κανείς δεν ήξερε ότι ήμασταν εκεί. Δεν είναι πολύ γνωστό – κανείς δεν θα πήγαινε εκεί μέσα ». 

Ο Μάλκολμ μετακόμισε στο κέντρο Emmaus Greenwich, ένα καταφύγιο για άστεγους στο Greenwich, στο νότιο Λονδίνο.

Εργάζεται τώρα στο Emmaus κάνοντας μια σειρά από περίεργες δουλειές και χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του για να συγκεντρώσει μετρητά για φιλανθρωπικές οργανώσεις αστέγων στην περιοχή.

[dailymail]

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις