«ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Άμεση Δράση θα φυλάνε την Πανεπιστημιακή αστυνομία όσο χρειαστεί…»

Η κυβέρνηση ξέρει ότι η πλειοψηφία των πολιτών συμφωνεί με την πανεπιστημιακή αστυνομία, και ίσως την συμφέρει κιόλας που υπάρχουν αντιδράσεις που θεωρούνται ακραίες, γιατί ξεχνιέται λίγο το σκάνδαλο των υποκλοπών που λίγους ενδιαφέρει ουσιαστικά, αλλά βασικά τα προβλήματα αυξήσεων και ακρίβειας που αφορούν άμεσα την κοινωνία.

Το θέμα όμως είναι, τελικά, αν θα πετύχει η είσοδος της αστυνομίας στα πανεπιστήμια στα θέματα εγκληματικότητας, ή αν θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες ταραχές τώρα εξαιτίας όσων δεν την θέλουν.

«Ότι υπάρχουν κάποιες ισχνές μειοψηφίες, θορυβώδεις, που αντιδρούν, θα υπάρχουν, διότι εδώ προσπαθούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες δεκαετιών. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα, που συνεπάγεται αλλαγή νοοτροπίας για τον σεβασμό στον δημόσιο χώρο. Παλιότερα οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές, αυτό έχει αλλάξει. Μην παίρνουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό και να το παρουσιάζουμε σαν να είναι ο κανόνας. Η Αστυνομία έχει σπάσει δεκάδες καταλήψεις το τελευταίο διάστημα», υπογράμμισε η Νίκη Κεραμέως  μιλώντας το πρωί στον Ant1..

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις