Ο Γρ Γρηγοριάδης στην ενημερωτική διημερίδα της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας)

Στην ενημερωτική διημερίδα που οργανώθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Δεκέμβρη 23 και αφορούσε στην ενημέρωση των δημοτικών αρχών για θέματα των Δήμων, τις νέες εξελίξεις και το σύγχρονο Εθνικό και Ευρωπαϊκό περιβάλλον που διαμορφώνεται για την οργάνωση, νέο σύστημα διακυβέρνησης, εποπτεία, έλεγχο, οικονομική διαχείριση, χρηματοδοτικά εργαλεία, λειτουργία των υπηρεσιών και την πολυπόθητη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Το Υπουργείο Εσωτερικών συμμετείχε ενεργά με την παρουσία 2 υφυπουργών, του δικού μας από Κοζάνη κ. Κωσταντινίδη Στάθη Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης , της υπερδραστήριας κας Βιβής Χαραλαμπογιάννη, Υφυπουργού Εσωτερικών και πληθώρας ομιλητών από ανώτατα στελέχη του Υπουργείου.

Πολλές οι απορίες και ερωτήσεις από παλαιούς και νέους δημάρχους για προβλήματα χρονίζοντα που απαιτούν λύσεις και την εξεύρεση πόρων και εργαλείων, για να πάει ο τόπος μπροστά.

Η οργάνωση και διεξαγωγή άψογη από τον πρόεδρο ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καιτεζίδη, Δήμαρχο Πανοράματος.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις