ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

Ένοχα για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν ομόφωνα από το δικαστήριο τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται πως κατηγορούμενοι είναι οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαραμπαρούσης, Ελένη Ζαρούλια, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,
Νίκος Μίχος, Γιώργος Γερμενής, Αντώνης Γρέγος, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Ευστάθιος Μπούκουρας, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης και οι πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι ένοχος για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα κρίθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς. Εκτός από τον Γιώργο Ρουπακιά ένοχοι κρίθηκαν οι 15 από τους υπόλοιπους 17 κατηγορούμενους.

ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;

ΔΕΙΤΕ τι στην πραγματικοτητα συμβαίνει

Ας μην βιαστούμε να ΄΄χαρούμε΄΄ ότι δήθεν “αποδόθηκε δικαιοσύνη”.

Με τον Νέο ΚΠΔ της εποχής ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ αφαιρούνται τα πολιτικά δικαιώματα των καταδικασθέντων.

Η απλή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μετατράπηκε σε πλημμέλημα, από κακούργημα που ήταν. Οι περισσότεροι θα πληρώσουν κάτι λίγα και θα πάνε σπίτια τους.

Παράλληλα προβλέπει ότι ο “πρότερος σύννομος βίος” αποδίδεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εάν ο κατηγορούμενος δεν έχει καταδικαστεί άλλη φορά και δεν είναι στο χέρι του Δικαστή να κρίνει από τη συμπεριφορά και το ήθος του κατηγορούμενου. Αυτό σημαίνει ότι οι ποινές τους θα μειωθούν κατά 50% απ’όσο προβλέπει ο Νόμος. Ο κατ’οίκον περιορισμός των 7 χρόνων, μετράει σαν χρόνος έκτισης της ποινής.

Προσπαθώντας να ρίξουν στα μαλακά τους τρομοκράτες της 17Ν και των Πυρήνων της Φωτιάς, κάνανε τη νομοθεσία και τις ποινές παρόμοιες με το “δεν έχει παγωτό απόψε”…

Χαιρετίσματα στον κ. Παρασκευόπουλο, τον κ. Καλογήρου και το αφεντικό τους. Φρόντισαν ώστε η Δικαιοσύνη να είναι ανήμπορη να προστατέψει τη Δημοκρατία μας….

.

απόψεις και φωτο από f/b και Twitter

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο