Πρέπει να κλείσουν τα σχολεία. Θέμα χρόνου να επικρατήσει η βρετανική μετάλλαξη υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Θέμα χρόνου είναι να επικρατήσει η βρετανική μετάλαξη του κορονοϊού στη χώρα μας  εκτίμησε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μιλώντας στο Mega  εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να κλείσουν τα σχολεία και να επιστρέψουν οι μαθητές στην τηλεκπαίδευση, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα και σε σχολικές μονάδες.

«Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το Αγίου Βαλεντίνου για να ληφθούν μέτρα. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην τηλεκπαίδευση το συντομότερο και να δούμε τι άλλο θα απαιτηθεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού»

Όπως είπε ο κ. Εξαδάκτυλος στο διάστημα 14/12 με 2/1 το click away σε συνδυασμό με κομμωτήρια, κυνήγι και ψάρεμα απέδειξαν ότι δεν επιδείνωσαν την πορεία της πανδημίας, ενώ έχουμε αύξηση κρουσμάτων ακριβώς 14 ημέρες μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η επιτροπή λοιμωξιολόγων που πραγματοποίησε την Τετάρτη έκτακτη σύσκεψη, «δείχνουν» πως Αττική Θεσσαλονίκη και Πάτρα βρίσκονται στο «κόκκινο».

«Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην τηλεκπαίδευση το συντομότερο»

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο