“Θαύμα”: Ο διωγμός των Ελλήνων της Πόλης το 1955 και 1964. Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf

Το Θαύμα: Μια πραγματική ιστορία” του Λεωνίδα Κουμάκη, αποτελεί μια ζωντανή μαρτυρία της τουρκικής πολιτικής απέναντι στον ελληνισμό τα τελευταία 100 χρόνια- και όχι μόνο.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε το 1992 μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα σε ένα μικρό, λιτό δωμάτιο ενός Αιγαιοπελαγίτικου νησιού – απέναντι από τις αλησμόνητες πατρίδες. Κυκλοφόρησε το 1993 και επανεκδόθηκε το 1994 και το 1996- και οι τρεις εκδόσεις του έχουν εξαντληθεί εδώ και πολλά χρόνια. Η τελευταία έντυπη Ελληνική έκδοση του βιβλίου έγινε το 2008, με εισαγωγικό σημείωμα του Βυζαντινολόγου και Ιστορικού, Καθηγητή Σπύρου Βρυώνη Jr. και ένα πρόσθετο παράρτημα με επιλεγμένες κρίσεις που συγκέντρωσε το βιβλίο από τις προηγούμενες εκδόσεις του.

Η τελευταία, πέμπτη έκδοση έτους 2020 (σε e-book), έχει σαν βάση την τέταρτη (έντυπη) έκδοση του 2008, επικαιροποιημένη όσον αφορά την πλούσια βιβλιογραφία, τον πρόλογο και τον επίλογο του συγγραφέα καθώς και την διόρθωση ελάχιστων ημαρτημένων της αμέσως προηγούμενης έκδοσης.

Η πέμπτη έκδοση έτους 2020 (σε e-book) του διαχρονικού βιβλίου του Λεωνίδα Κουμάκη «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» στην Ελληνική γλώσσα, βρίσκεται στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του International Hellenic Association.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο