Καστοριά: Συγκέντρωση της “Ανεξάρτητης Νεολαίας” ενάντια στα περιοριστικά μέτρα

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα περιοριστικά και κατασταλτικά μέτρα της κυβέρνησης τα οποία πάρθηκαν εξαιτίας του Covid-19, την Κυριακή 14/2/2021 και ώρα 1 το μεσημέρι.

Στο κάλεσμα που απηύθυναν οι νεολαίοι σημειώνουν: Συμπληρώνονται 10 μήνες από την έναρξη αυτής της κατάστασης και πηγαίνουμε διαρκώς από κλείδωμα σε κλείδωμα χωρίς πρακτικά να ωφελείται η υγεία παρά μόνον τα σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ για την εγκατάσταση μιας νέας πραγματικότητας η οποία προσομοιάζει στην περίοδο της δικτατορίας του 1967.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταλύσει το Σύνταγμα και την δημοκρατία, όπως ορίζεται ως λέξη. Στον τρόμο που σπέρνουν τα ΜΜΕ εξαιτίας των εκατομμυρίων που έλαβαν από τον Μητσοτάκη πλασάρεται μια ψεύτικη δημοκρατία στην οποία δεν εκφέρεται η αντίθετη γνώμη, υπάρχει λογοκρισία και άπειρος φόβος. Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, την επιβολή υποχρεωτικής μάσκας και εμβολιασμού και την καταστροφή της οικονομίας που επιφέρουν τα απανωτά lockdown η χώρα διαλύεται.

14/2/2021 “Ανεξάρτητη νεολαία”

Παίρνοντας τεράστια δάνεια για την καταβολή επιδομάτων το κράτος κοντεύει να χρεοκοπήσει. Μην επαναπαυθείτε, όλα όσα παίρνετε θα τα γυρίσετε πίσω επί 10. Η καταστροφή θα είναι πλήρης. Όλοι λοιπόν, την Κυριακή 14/2/2021 στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα όσα κακά συμβαίνουν γύρω μας. Μακριά από διχόνοιες περί απλών ιών που από μόνοι τους δεν θα έφερναν διαλυμένα κράτη χωρίς τις εγωκεντρικές αποφάσεις κάποιων κύριων που ψεύδονται ασύστολα και δεν είναι έντιμοι επιστήμονες και άνθρωποι. Μόνο ενωμένοι θα τους νικήσουμε.

Υ.Γ. Πάψαμε να ζούμε για να μην πεθάνουμε. Μια εξαθλιωμένη ζωή χωρίς ελευθερία είναι χειρότερη από τον θάνατο. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις