“Χάθηκε η μπάλα!” μαζί με τα “αυγά και τα καλάθια” από τα χιόνια στον δήμο Καστοριάς

Τελικά φαίνεται πως “χάθηκε η μπάλα” μαζί με τα “αυγά και τα καλάθια” στο Δήμο Καστοριάς, καθώς αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθούν όσα απίστευτα συμβαίνουν…

Προβλήματα παντού και παράπονα από κάθε πλευρά του δήμου. Σε κεντρικούς δημοτικούς δρόμους της πόλης δεν πέρασε κανένα μηχάνημα αποχιονισμού και οι κάτοικοι δυσανασχετούν. Στην περιφέρεια στις δημοτικές κοινότητες φαίνεται τα πράγματα να είναι καλύτερα λόγω του υψηλού επαγγελματισμού και γνώσης που έχουν τα ιδιωτικά συνεργεία που ανέλαβαν τον αποχιονισμό

Διοικητηρίου

Σταματήσαμε στο περίπτερο: “Ευτυχώς είναι Κυριακή και δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε… Πέρασε μόνο η αλατιέρα με συνοδηγό τον δήμαρχο και έριχνε αλάτι στον ακαθάριστο δρόμο ενέργεια που δεν έχει αποτέλεσμα για όσους γνωρίζουν.” μας λένε.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Πλατεία Ντολτσό

“Τι να τον κάνω τον δήμαρχο να σουλατσάρει με το μηχάνημα” μας λέει διερχόμενος με Μπατόν Πεζοπορίας, “εγώ τον θέλω δίπλα στο τζάκι με την οικογένεια του, να δίνει οδηγίες και να λύνει προβλήματα. Να είναι αποτελεσματικός. Τώρα χάθηκε η μπάλα για επικοινωνιακούς λόγους”.

Μπορεί να είναι εικόνα χιόνι και δρόμος
Νότια πέρασε μηχάνημα και καθάρισε τον πεζόδρομο για τους περιπατητές

Παπαρέσκα, Αγίων Θεολόγων, Εβραϊδος, Αγίων Αναργύρων, 15ης Μεραρχίας, (από τα σημεία αυτά μας ήρθαν ειδοποιήσεις) από τις πρωινές ώρες μέχρι τις 12.00μμ δεν πέρασε μηχάνημα, στην παραλία συναντήσαμε στις 12.15΄μμ το μηχάνημα της περιφέρειας με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο.

Είναι ξεκάθαρο… Δεν ήρθε η ώρα για δουλειά ακόμα…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις