Βασίλειος Ιωάννου: “ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΡΕΜΠΕΤΗ”

Ο Βασίλης Ιωάννου μας προαναγγέλλει μέσω FACEBOOK ΕΔΩ την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο “ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΡΕΜΠΕΤΗ” τις προσεχείς ημέρες. Καλοτάξιδο να είναι το νέο αυτό βιβλίο της ποιητικής συλλογής του συντοπίτη μας !!! Συγχαρητήρια! Καλοδιάβαστο από το αναγνωστικό κοινό!

Όπως σημειώνει ο κ. Βασίλειος Ιωάννου:

Στις προσεχείς μέρες θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις “ΚΟΜΝΗΝΟΣ” η ποιητική μου συλλογή με τίτλο “ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΡΕΜΠΕΤΗ”…… Μία προσπάθεια χρόνων με ποικίλες ανακατατάξεις στη ζωή μου τις οποίες ουσιαστικά μεταφέρω στην ποίησή μου, παίρνουν σάρκα και οστά και θα διατεθούν στο ευρύ κοινό για την αξιολόγηση της προσπάθειας ενός αγράμματου ποιητή…..Όσοι επιλέξετε, να με διαβάσετε, εύχομαι να γίνω μία ευχάριστη συντροφιά και ίσως από τα γραφόμενά μου να ανακαλύψετε το δικό σας εαυτό στη δική μου θέση.

Ο Βασίλειος Ιωάννου

ΟΠΙΣΘΩΦΥΛΛΟ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ :

“Λέξεις ψυχής, τα λόγια του Βασίλη Ιωάννου που γίνονται στίχοι και τραγούδι. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τη ζωή αλλά κυρίως ο τρόπος που την αποτυπώνει, αποκαλύπτει μια εκπληκτική γνησιότητα. Οι εικόνες που μεταφέρει δεν είναι φιλτραρισμένες, επεξεργασμένες, καλλωπισμένες. Είναι φωτογραφίες, στιγμές ζωής και περνούν από μπροστά σου σαν κινηματογραφική ταινία που καταγράφει τα πάρε δώσε της καθημερινότητας. Μουσικοί ήχοι που φτάνουν στ’ αυτιά σου σαν ρεμπέτικο τραγούδι. Έχουν πόνο, χαρά, οργή, κρύβουν έναν άνθρωπο μέσα τους που κάνει στίχο τον καημό του. ”

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις