TEST νοημοσύνης : “Το δούλεμα πάει σύννεφο”…

Λένε πως μια “θολή είδηση” θα προλάβει να κάνει τον γύρο του κόσμου στον ίδιο χρόνο που η αλήθεια ούτε τα παπούτσια της δεν θα προφτάσει να φορέσει και πιθανότατα έχουν δίκιο, ειδικά στην εποχή μας με την συμβολή των social media και των στρατευμένων μέσων ενημέρωσης.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΖΑΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Το ίντερνετ έχει επιταχύνει κατά πολύ τη διασπορά των ειδήσεων και τη ροή της πληροφορίας. Φαίνεται όμως πως ο πολύς κόσμος δείχνει μια προτίμηση στις εντυπωσιακές ειδήσεις, στο ανεξήγητο και εν τέλει στο εντυπωσιακό εάν ως τρόπο μέτρησης χρησιμοποιούσαμε τα like των social media, εκτός και εάν αυτά προέρχονται από “στρατευμένη εξαρτώμενη πολιτική πελατεία”.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ.

ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;

.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ…. ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ…

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΡΓΟ…. ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ…

Εσείς τι λέτε ;;

ΥΓ. Πολλές φορές θυμάμαι το παιχνίδι που παίζαμε μικροί και μας προετοίμαζε για άλλα, μεγαλύτερα παιχνίδια. “θάρρος η αλήθεια”; Τώρα που μεγάλωσα, ξέρω πως η αλήθεια θέλει θάρρος. Τόσο για να την πεις, όσο και για να τη δεχτείς.  Δεν ξέρω αν η αλήθεια σε βγάζει από τη λήθη, ξέρω όμως πως στη ζωή μου έχω ακούσει “αλήθειες” που με έχουν κάνει να θέλω να βυθιστώ στη λήθη…. από ντροπή για τους άλλους.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις