Το πρόγραμμα και το έντυπο του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Με αριθμό ρεκόρ σε συμμετέχοντες αθλητές 515 από 28 σωματεία όλης της χώρας ξεκίνησε σήμερα στη πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που και φέτος θα γίνει συγκεντρωτικά σε μια φάση λόγω των μέτρων υγιεινής και την διευκόλυνση στη μετακίνηση των σωματείων και των αθλητών.

Για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που το πρωτάθλημα τους θα γίνει εκτός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.

Όλος ο μηχανισμός της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, σύσσωμο το ΔΣ και το υπαλληλικό προσωπικό έχουν μετακομίσει από την αρχή της εβδομάδας στην πανέμορφη Καστοριά ώστε να διοργανωθεί ένα άριστο πρωτάθλημα αντάξιο του υψηλού επιπέδου των Ελλήνων αθλητών της Κωπηλασίας.

Σημαντικοί αρωγοί εκτός από τα τοπικά σωματεία  Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου και οι τοπικές αρχές η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, Εταιρεία τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Καστοριάς που εργάζονται στο πλευρό της ΕΚΟΦΝΣ προκειμένου αθλητές, προπονητές και επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και το πρωτάθλημα να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Μεγαλύτερη αποστολή ανάμεσα στα 28 σωματεία που θα αγωνιστούν αυτή του ΝΟ Ιωαννίνων με 53 αθλητές κι αθλήτριες και 33 πληρώματα  ενώ ακολουθούν ο ΝΟ Μαυροχωρίου με 44 αθλητές και 25 πληρώματα και ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 41 αθλητές και 32 πληρώματα.

Παρόντες είναι όλοι οι μεταλλιούχοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ρατσίτσε που υπό την καθοδήγηση του Τζιάνι Ποστιλιόνε και των συνεργατών του  έφεραν την Ελλάδα στη 4η θέση στο κόσμο στην κατηγορία με τέσσερα μετάλλια και θα δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους να τους χειροκροτήσουν για τη σπουδαία τους επιτυχία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις