Τίτλοι διάλυσης και του κτηρίου υπηρεσιών υγείας του Δήμου Καστοριάς

Τίτλοι τέλους και διάλυσης της προσπάθειας συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών φροντίδας και παροχής υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες στο πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο της περιοχής “παλαιού νοσοκομείου”, με την νέα απόφαση του δήμου Καστοριάς.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το κτήριο επί της Παλαιολόγου 1 και Βιτσίου ανακατασκευάσθηκε – συντηρήθηκε και παραδόθηκε το 2017 για να στεγάσει ένα φιλόδοξο στόχο συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και φροντίδας προς τους πολίτες καθώς θα στέγαζε το κοινωνικό παντοπωλείο, υπηρεσίες πρόνοιας, “βοήθεια στο σπίτι 1 & 2 πρόγραμμα” το Κοινωνικό Ιατρείο & Επιδημιολογικό Κέντρο Καστοριας. Θα λειτουργούσαν σε συνεργασία με την  Α΄ Προπαιδευτική Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.

 Η σύσταση και η έγκριση του  κανονισμού λειτουργίας τους αποφασίστηκαν στις 17/2/2016 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και η μεταφορά των υπηρεσιών τότε έδωσε ζωή, σε μια περιοχή που υποβαθμίζεται και ερημώνει τα τελευταία χρόνια με την απόφαση της σημερινής δημοτικής αρχής για το κλείσιμο του 2ου Παιδικού σταθμού και του 2ου Δημοτικού σχολείου.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις